VIDEO ⟩ Julge vanaisa! Vello Vaher teeb kaheaastase lapselapsega hämmastavaid trikke

Elu24
Copy
16.09.2021, Tallinn Vello Vaher
16.09.2021, Tallinn Vello Vaher Foto: Tairo Lutter

Tsirkuseartist ja Guinnessi rekordi püstitanud Vello Vaher jagab ühismeedias kohati kõhedaks tegevat videot, kus ta oma lapselapsega trikitab.

Vello Vaher jagas sotsiaalmeedias videot, kus teeb trikke oma kaheaastase tütrepoja Ruhega. Lapse jaoks pole see aga kaugeltki esimene kord vanaisaga trikitada. Esimene video, kus Vaher lapselapsega julgeid liigutusi tegi, postitati ühismeediasse juba siis, kui Ruhe oli kõigest 49 päeva vana.

Kogenud tsirkuseakrobaat Vaher on imikuid ja väikelapsi treeninud alates 1985. aastast ning andnud välja raamatu «Võimlemine väikelastega».

Nüüd on trikimeistrid aga jälle hoos. Vaata videot ja otsusta ise, kas julgeksid oma pisikese lapse Vaherite hoolde anda!

Akrobaatika- ja joogaõpetaja Vello Vaher külastas detsembris taskuhäälingut «Läbimurdepunkt», kus tuli jutuks tsirkuseakrobaatika ja sellega kaasnev elustiil.

Aastakümneid akrobaatikaga tegelenud Vaher on osalenud ka Ameerika talendisaates ning talle kuulus Guinnessi maailmarekord. Vaher avaldas taskuhäälingus, et paraku võeti temalt hiljuti maailmarekord käest, sest keegi rippus hammaste abil kauem kui tema. «Aga ma olen rekordi sooritanud ja mul on kontori poolt tunnistus kodus olemas. Võib-olla tuleb see siis uuesti tagasi võtta,» rääkis Vaher enda Guinnessi maailmarekordist.

Elu24 kirjutas detsembris, et sama vestluse jooksul tulid jutuks ka vigastused, mis Vaheril on pika karjääri jooksul olnud.

«Olen saanud mõningaid peapõrutusi, kael on olnud n-ö ära väänatud, maadlemisest on kõrva kõhr kahest kohast murdunud. [...] Aga omal ajal rangluu nihestus, alaseljas on olnud operatsioon, kus kõige alumine lüli hakkas pitsitama vasakule poole. Põlveoperatsioon olnud. Pärnus õnnestus kukkuda pea peale nii, et läks 12. rinnaluulüli. Sealt siis üks disk läks täitsa katki ja üks lüli on kokkusurutud, 75 protsenti on alles, ja siis veel oli kõhupoolsest osast ka murd.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles