TÄHESEISUD ⟩ Miks Putini sõda on määratud peagi kaotusega lõppema?

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: AFP / Scanpix

On hämmastav, kuidas mustrid korduvad nii ajaloos kui taevaseisudes ning need võimaldavad meil olukordi mõista ja lugeda. Praegusel Venemaa-Ukraina sõjal on otsesed seosed Krimmi sõja ning selle lõppemisega. 

12. aprillil ootab meid ees Jupiteri ja Neptuuni ühendus Kalades, mis algatab nende kahe planeedi vahel täiesti uue spirituaalsuse, vaimsuse, loovuse, usu ja lootusega seotud tsükli. Sellest kirjutan veel eraldi artikli, kuid täna tahan vaadata seda kosmilist suurt kohtumist Putini sõja raames. Tuleb öelda, et võib olla enam kui tõenäoline, et Putini sõda lõpeb üsna pea.

Nimelt eelmine kord kohtusid need kaks planeeti Kalades 17. märtsil aastal 1856 ning sellest ajast alates pole neid sellises kombinatsioonis koos rohkem nähtud. Jupiter ja Neptuun on juhtumisi mõlemad Kalade sodiaagimärgi valitsejad, mis teeb selle ühenduse veelgi erilisemaks ja võimendatumaks. Astroloogia toob välja ja kirjeldab ajalisi mustreid ja spiraale, mida mööda me kasvame ja areneme ning teatud hetkedel toimuvad kordused, mis peegeldavad ka elus korduvaid sündmusi. 1856. aasta märtsis oli üks oluline sündmus - Venemaa kaotas Krimmi sõja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles