FOTOD ⟩ Kourtney Kardashian oma Las Vegase «pulmast»: harjutamine teeb meistriks

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian ja Travis Barker.
Kourtney Kardashian ja Travis Barker. Foto: AFP/SCANPIX

Tõsielustaar Kourtney Kardashian (42) avaldas ühismeedias fotod oma Las Vegase kabelis peetud pulmast. Kuna oktoobris kihlunud paaril abiellumisluba kaasas ei olnud, siis ametlikult nad paari pandud ei ole, kuid tähtsaks päevaks on nüüd harjutatud küll.

Elu24 vahendas teisipäeval, et tõsielustaar Kourtney Kardashian ja Blink-182 trummar Travis Barker (46) abiellusid. Algul liikus välismeedias info, et paar oli Las Vegasesse abiellumisloa kaasa võtnud, kuid hiljem selgus, et nad tegid laulatuse vaid lõbu pärast. Seega, seaduslikult nad abielus pole.

USA meediaväljaanne TMZ vahendas, et Kardashian ja tema trummarist kallim ütlesid tähtsad jah-sõnad Las Vegase kabelis kell pool üks öösel, kõigest mõni tund pärast seda, kui Barker Grammy auhinnagalal esines.

Paar keelas kabelil fotode tegemise, kuid võttis kaasa enda fotograafi ja turvamehed. Neid «pani paari» Elvise jäljendaja.

Nüüd on Kardashian avaldanud pilte vägevast õhtust, millele eelnes ka veidike tekiilat. 

«Leidsin need oma kaamerast,» avaldas Kardashian ja kirjeldas maagilist õhtut.

«Üks kord ühel maagilisel ja kaugel maal (Las Vegases) kell kaks öösel pärast erakordset pidu ja tekiilat kuninganna ja tema kena kuningas seiklesid koos Elvisega kabelisse ja abiellusid (ilma loata). Harjutamine teeb meistriks.»

Barker palus Kardashiani kätt oktoobris. Kuuldused paari kooselust jõudsid meediasse 2021. aasta algul. Instagramis tegid nad oma suhte ametlikuks veebruaris, kui jagasid seal pilti, kus hoidsid käest kinni. Paar tähistas üheskoos ka sõbrapäeva.

Kolme lapse ema ja Blink-182 trummari vahel on õide puhkenud tõeline romantika. Üheskoos käiakse Disneylandis kohtingutel, tehakse üksteisele tätoveeringuid ja veedetakse aega mehe stuudios. «Mu elu armastus,» kirjeldas Kourtney oma kallimat Instagramis.

Enne suhtesse astumist olid nad pikalt sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles