Täna õhtul avab üheks ööks uksed Eesti suurim ööklubi

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winterjam
Winterjam Foto: tre.ee

Juba kolmandat aastat toimuv elektroonilise muusika sündmus Winterjam ühendab 23. veebruaril  kaks ühes majas asuvat Tallinna suurimat ööklubi Panoraami ja Parlamendi, kuhu on oodata üle 2000 pidulise. Lisaks Eestile on piletite vastu suur huvi ka Soomes ning külastajaid on oodata veel nii Venemaalt kui Lätist. Koos Winterjamiga tähistatakse ühtlasi ka Eesti peokorraldaja Tre 12. sünnipäeva.

Peaesineja valimiseks toimus Facebookis Tre lehel suur hääletus, kus osales ligi 1000 vastajat ning suure enamusega võitis küsitluse Hollandi hardstyle DJ ja produtsent Headhunterz, kes on ka mitmel korral varem Eestis pidulisi hullutanud.  Lisaks on lavale oodata eksklusiivseid remiximeistreid, kellest kuulsaim on  hiljuti koos legendaarse DJ Tiestoga USAs lava jaganud DJs From Mars (Itaalia).

Esmakordselt on Winterjamil ka oma MC,  kelleks on Hollandi tuntuim hardstlye vokalist MC Renegade.  Renegade on ühtlasi ka Hollandi DJ duo Noisecontrollers ametlik MC ja on esinenud kõigil suurematel hardstyle-festivalidel alates Defqon-ist ja lõpetades Qlimaxiga.

Lisaks astuvad üritusel üles Sasha F, Da White, Whitebwoy, Fire Attack, Siim Pohlak jpt.

Winterjam avab uksed kell 22:00 ja pidu kestab vähemalt kella 6ni hommikul. Winterjamil toimub ajaloo võimsaim lasershow, kuhu paigaldatakse lisa heli ja valgustehnika.

Peasissepääs on klubi Parlament uksest.  VIP-idele on eraldi sissepääs ja garderoob korraldatud ööklubi Panoraam ruumides. Korraldaja palub järjekordade vältimiseks saabuda varakult.

DJs from Mars alustab kell 00:00 ja Headhunterz kell 01:45.

Tavapilet eelmüügist 15€, kohapealt 20€.
VIP pilet eelmüügist 25€, kohapealt 35€.

Vanusepiirang 16+.

Lisainfo Winterjam facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles