VIDEO ⟩ Tiktokker testis, milline on venelaste tegelik suhtumine ukrainlastesse (3)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Ukraina tiktokker tegi testi, et tõestada, kas tema riiki suhtub halvasti vaid Putin või on siiski ka venelased ise Ukraina suhtes vaenulikud.

Tiktokker kasutajanimega Iamdeputat tegi katse, kus alustas tundmatute venelastega videokõnesid ning tutvustas ennast kui ukrainlast. Kõnele vastanud venelaste reaktsioon on jahmatav ja lausa uskumatu.

Iamdeputant ütleb videokõnes viisakalt, et ta on Ukrainast, selle peale aga hakatakse naerma või siis lausa sõimusõnu kasutama. «Hoholl» on Venemaal pilkenimetus ukrainlaste kohta, nagu USA-s on ameeriklaste kohta sõna «​redneck» ehk maakas.

Peaaegu kõik venelased videos nimetasid Ukraina noormeest hoholliks, samuti näidati talle keskmist sõrme. Üks ütles koguni, et ta unustas, et naaberriigi nimi on Ukraina, mitte hoholl. Samuti ütlesid venelased, et Ukraina on nende maa ja oleks õige, kui nad selle tagasi saaks.

Selle videoga soovis ukrainlane lükata ümber väite, et asi pole venelastes, vaid Putinis. Noormees ise tunneb, et sai selle tõestamisega üsnagi hästi hakkama.

@iamdeputat ❗️For every person who thinks that the Russians are not guilty #iamdeputat ♬ Доброго вечора - Where Are You From - PROBASS ∆ HARDI

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles