Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Tundmatu vene keelt kõnelev mees kinkis võhivõõrale paagitäie kütust (1)

Copy
Tankla. Pilt on illustratiivne.
Tankla. Pilt on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Facebooki grupis «Märgatud24 Pärnus» kirjutati, et Pärnu lähedal Võiste Alexela tanklas tegi võõras mees ühele armsale perele ootamatu kingituse, kuid tänulik perekond ei jõudnud mehele olulisi sõnu edasi öelda.

«Minuga juhtus täna midagi väga erilist,» on postituse autori esimesed sõnad.

Kirjutaja hakkas kolmapäeva varahommikul koos lastega Pärnu lähedal Võiste Alexelas parasjagu oma autot tankima, kui tema juurde oli tulnud üks vene keelt kõnelev meesterahvas. Kahjuks ei osanud ta vene keeles mehele vastata ja inglise keeles suhtlemisest ei tulnud samuti midagi välja.

«Lõpuks pani ta püstoli minu auto paaki ja hakkas kütust mulle panema. Mul oli suur paanika, et mis siis nüüd, ja mees maksis ise ära ka kõik juba,» oli postituse autor veidi segaduses.

Lõpuks taipas ta helistada tuttavale, kes vene keelest aru saab, et ta aitaks veidrat olukorda lahendada. «Tuli välja, et sel härral täna sünnipäev ja tema tahtis teha kellelegi kingi ning nii ta tankiski mu auto paagi täis,» selgitab kirjutaja, kelle pere on kingist siiani üllatunud.

Perekond polevat enne kohanud sellist inimest, kes sünnipäeva puhul võõrastele midagi niimoodi korraldaks. Loomulikult tänati meest nii, kuis osati, kuid soov oleks heategijale paremini tänu avaldada.

Just suure tänutunde tõttu postitus tehtigi, et tundmatut vene keelt kõnelevat meest uuesti tänada ja mis põhiline, soovida talle palju õnne sünnipäevaks.

Tagasi üles