KUUM KLÕPS Fitnessikaunitar Kaisa Kuusnõmm: kipume ennast võrdlema mingisuguse ideaaliga, mida tegelikult pole olemaski

Elu24
Copy

Balil elav bikiinifitnessi sportlane ja sisulooja Kaisa Kuusnõmm jagab ühismeedias oma mõtteid naiste enesekindluse teemal.

«On olnud aegu, kus asjad olid ikka väga teistpidi. Vahet pole, kui sale või lihastes või vormis või vormist väljas ma olin – ikkagi nägin ma peeglist sama pilti ja ma polnud rahul,» tunnistab Kaisa Kuusnõmm Instagrami tehtud postituses. 

«See, kuidas sina näed ja tajud ennast, on puhtalt sinu kahe kõrva vahel kinni,» jätkab ta. «Me kipume ennast võrdlema mingisuguse ideaaliga, mida tegelikult pole olemaski. Meie fookus jääb tihti pidama just meie «puudustel».»

«Kas me kordki võiksime normaliseerida selle, et naise kehal ongi okei armid, ongi okei tselluliit ja ongi okei ebatäiuslikkused. Ja ongi okei olla mitte täiuslik ja ongi okei, et istudes kõhule voldid tekivad. Ja on veel rohkem okei, et õhtul meie kõhud ongi rohkem punnis kui hommikul… ja on jumala okei päevade ajal korralikult paistes olla, niimoodi, et sokid reaalselt soonivad jalas – näonahast ma ei hakka rääkimagi. See ei ole puudus, sa oled lihtsalt päris!» põrutab sisulooja.

Bikiinifitnessi sportlane ja sisulooja, neiupõlvenimega Kaisa Abner, abiellus 2021. aasta 21. juulil kulturist Raigo Kuusnõmmega. Paar kolis peatselt pärast pulmapidu Taisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles