LAS VEGASE PULM ⟩ Elvise jäljendaja pani Kourtney Kardashiani ja Travis Barkeri «paari»

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Trummar Travis Barker ja tõsielustaar Kourtney Kardashian mõned tunnid enne abiellumist Grammy auhinnagalal 3. aprillil 2022.
Trummar Travis Barker ja tõsielustaar Kourtney Kardashian mõned tunnid enne abiellumist Grammy auhinnagalal 3. aprillil 2022. Foto: AFP/SCANPIX

Kourtney Kardashian ja Blink-182 trummar Travis Barker abiellusid! Algul liikus info, et paar oli Las Vegasesse abiellumisloa kaasa võtnud, kuid hiljem selgus, et nad tegid laulatuse vaid lõbu pärast. Seega, seaduslikult nad abielus pole.

USA meediaväljaanne TMZ vahendab, et tõsielustaar Kourtney Kardashian ja tema trummarist kallim Travis Barker abiellusid. Kallimad ütlesid tähtsad jah-sõnad Las Vegase kabelis kell pool üks öösel, kõigest mõni tund pärast seda, kui Barker Grammy auhinnagalal esines.

Paar keelas kabelil fotode tegemise, kuid võttis kaasa enda fotograafi ja turvamehed.

TMZ allikas väitis esialgu, et neil oli abiellumisluba kaasas ja nad ulatasid selle kabeli omanikule, kes oli ka tähtsa sündmuse tunnistajaks. Hiljem selgus, et Kardashian ja Barker tegid seda vaid lõbu pärast ning ametlikult nad abielus ei ole, vahendab TMZ.

Neid pani paari Elvise jäljendaja.

Väidetavalt on aga raju pulmapidu plaanis ning oodata on veel mitut vägevat pidu.

Barker palus Kardashiani kätt oktoobris. Kuuldused paari kooselust jõudsid meediasse 2021. aasta algul. Instagramis tegid nad oma suhte ametlikuks veebruaris, kui jagasid seal pilti, kus hoidsid käest kinni. Paar tähistas üheskoos ka sõbrapäeva.

Kolme lapse ema ja Blink-182 trummari vahel on õide puhkenud tõeline romantika. Üheskoos käiakse Disneylandis kohtingutel, tehakse üksteisele tätoveeringuid ja veedetakse aega mehe stuudios. «Mu elu armastus,» kirjeldas Kourtney oma kallimat Instagramis.

Enne suhtesse astumist olid nad pikalt sõbrad.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker alustasid suhet kuuldavasti 2021. aasta jaanuaris, kuid tundsid selleks ajaks üksteist aastaid.
Kourtney Kardashian ja Travis Barker alustasid suhet kuuldavasti 2021. aasta jaanuaris, kuid tundsid selleks ajaks üksteist aastaid. Foto: Casey Flanigan/ISMPI/Capital Pictures/Scanpix

2015. aastal läks Kourtney lahku pikaajalisest elukaaslasest Scott Disickust. Kourtney ja Scott on aga endiselt head sõbrad ning on leidnud täiusliku tasakaalu, et kasvatada ühised lapsed üles stabiilses keskkonnas.

See on Kardashiani esimene abielu, kuid Barkeri kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles