MUINASJUTULISED FOTOD ⟩ Sisustusärimees Mart Haber seikles juhuse tahtel imelises Indias

Elu24
Copy

Ettevõtte ShiShi omanikud Mart Haber ja Taivo Piller pühkisid mõne aja eest lastega koos Eestimaa tolmu jalgelt ning lendasid Taisse, kuid Haber jõudis vahepeal teha ka tiiru imelises Indias.

Mart Haber jagab Instagramis kaadreid otse Mumbaist. «Olime hommikul kell 5 Delhi lennujaamas, et Phuketisse tagasi lennata, aga kõik lennud sinna olid tühistatud. Tulime siis päevaks Mumbaisse!» selgitab ta postituse kommentaarides, kuidas ta üldse Indiasse sattus.

Mumbai tervitas külalisi imelise arhitektuuri ja lahkete inimestega. Vaata kauneid kaadreid otse Indiast allpool!

Haber ja Piller on koos elanud juba üle 20 aasta. 1998. aastal asutasid nad sisustusaksessuaaride ettevõtte ShiShi, mille aastane käive ületab miljoneid eurosid.

Paarile sündisid asendusema abil 2018. aasta oktoobris kaksikud Hilda ja Hubert. Lapsi kandis 32-aastane ameeriklanna Melissa, kes töötab hambatehnikuna ja on abielus politseinikuga. Neil on samuti kaks tütart.

Enne laste sündi soovitas USA advokaat meestel abielluda. Haber ja Piller registreerisid abielu 2018. aasta 30. mail ning tänaseks on nad abielus olnud juba üle kolme aasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles