Töötav tudeng telesõust «Ma näen su häält»: saagu, mis saab – 2022. aastal võtan selliseid asju ette!

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Silver Laas ja Kristiin Koppel saates «Ma näen su häält» duetti laulmas.
Silver Laas ja Kristiin Koppel saates «Ma näen su häält» duetti laulmas. Foto: Rauno Liivand

Telemängus «Ma näen su häält» end töötava tudengi karakteri taha peitnud Kristiin Koppel on laulmisega tegelenud juba kolmeaastasest saadik ning tal on sahtlisse kirjutatud sadu laule.

Kristiin Koppelit on muusika saatnud kogu tema teadliku elu. Eelkõige nimetab ta end lauljaks, kuid ta mängib ka klaverit ja kitarri. Ta on käinud erinevatel lauluvõistlustel ning juba gümnaasiumi ajal töötas ta oma kodulinna Kuressaare kohvikutes.

«Hetkel olen täiskohaga tööl ja jätkan oma ülikooliõpinguid magistrantuuris, mistõttu ei ole muusika ja laulmine olnud esikohal, küll aga on see minu jaoks ülioluline. Siiski võib mind leida lõõritamas mõningatel laulatustel,» räägib Koppel, keda töö ja kool ei ole siiski suutnud lõplikult laulmisest eemal hoida.

Koppel täiendab oma oskusi WAFi laulukoolis ning eelmisel aastal oli ta ühe projekti raames a capella vokaalansamblis Kvintessents. «Üheks minu lemmikuks osaks laulmisega tegelemise juures on aga laulukirjutamine. Arvan, et sahtlisse on neid kogunenud sadakond, välja olen aga lasknud hetkel ühe,» selgitab naine. Muusika on tema jaoks nii isiklik kogemus, et selle avaldamine tekitab väikest hirmu.

Tema ainus avaldatud lugu on «Better Alone», millest kirjutati ka Muusikaplaneedis.

«Saates osalemine oli minu jaoks sada protsenti enda mugavustsoonist välja minemine, aga olin enda jaoks mõelnud välja, et saagu, mis saab – 2022. aastal võtan selliseid asju ette,» sõnab Koppel, kellel on nüüd üks lubadus juba täidetud.

Tema jaoks oli huvitav näha, kuidas teised teda nägid. «Ma arvan, et nõunike nägemus minust läks üsna täppi – olen ise ka täheldanud, et mõningates situatsioonides olen pigem tagasihoidlik, aga kui on vaja esinema hakata, siis ei ole mingit probleemi,» räägib laulja. Nõunikud olid tema meelest üsna heade tähelepanekutega.

Koplile pakkusid aga nalja nõunike kommentaarid tema fotode kohta tutvustusvideos. Nad uskusid, et tema fotod on töödeldud, kuid noor laulja enda sõnul kahjuks nii osav ei ole.

«Enda jaoks sain kindlasti kogemust juurde. Ma ei ole väga ammu teles figureerinud ja põnev oli näha meelelahutussaate telgitaguseid. Tore oli ka Silveriga dueti laulmine. Täiesti ilma koos harjutamiseta lavapartneriga üles astuda oli huvitav kogemus ja tundub, et läks hästi,» on ta saatega igati rahul.

Silver Laas ja Kristiin Koppel saates «Ma näen su häält» duetti laulmas.
Silver Laas ja Kristiin Koppel saates «Ma näen su häält» duetti laulmas. Foto: Rauno Liivand
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles