BLOGI JA GALERII Telemängu «Ma näen su häält» võitsid arvajad! Silver Laas laulis duetti töötava tudengi Kristiiniga

Copy

Kanal 2 meeleolukas telemäng «Ma näen su häält» paneb pühapäeva õhtuti proovile nii saates osalevate arvajate, neile appi tulnud nõunike kui ka kodudes kaasa elavate televaatajate äraarvamisoskused ja intuitsiooni. Tänase saate võitsid arvajad ning Silver Laas sai duetti laulda töötava tudengi rollis olnud Kristiin Koppeliga.

Nagu juba igal pühapäeval tavaks saanud, asub ka seekord vaatajaid eksitama ja lõbustama uus seltskond tundmatuid lauljaid ja teesklejaid.

Nõunikud ei lase end eelmise nädala teeskleja võidust heidutada ning lubavad sel korral paljastada kõik petturid. 

Selle nädala külalisnõunik, Trafficu solist Silver Laas usub, et aastatepikkune kogemus selles valdkonnas aitab tal teesklejad ära tabada. Samas nendib laulja, et on eelseisva dueti tõttu ärevil.

«See, kuidas duett välja tuleb, sõltub väga palju koostööst. Kui enne duetti ei ole õrna aimugi, kas partner oskab lauda või mitte, siis võib juhtuda, et peab hakkama tegelema millegagi, mida tegelikult sooviks vältida,» arvab Laas.

Publiku ette astuvad seitse tundmatut: jalgpallur, reisigiid, itimees, töötav tudeng, puutööõpetaja, personaaltreener ja rahvatantsija. Milliseks kujuneb mäng täna? Kas võidab taas arvajapaar või hoopis mõni väga veenev teeskleja?

Tagasi üles