FOTOD JA VIDEO ⟩ Pille Minev leidis omapärase rahupaiga: mu pisike maailm ja peidupaik...

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Pille Minev.
Pille Minev. Foto: Madis Sinivee

Raadiosaatejuht Pille Minev on maaelu võlusid nautinud juba mitu aastat, jagades idüllilisi kaadreid ka enda Instagrami kontol. Kuu aega tagasi tutvustas ta seal ka oma maakodu uusi asukaid – kolme lambatalle.

Värskeid ilmakodanikke tutvustas Star FMi hommikuprogrammi saatejuht Pille Minev umbes kuu aega tagasi Instagrami postituses pealkirjaga «Uperpall». Postitatud videos on näha ootamatult ute seljast maha potsatanud väikest tallekest.

Nädal hiljem avaldas Minev koos tallekestega pildi, mille kirjelduseks lisas: «Polegi nii varem mõelnud, kuid nüüd ma tean, kus on minu rahupaik. See on lambalaut. Seal me räägime lammastest ja viljast ja heinast. Ainuke koht, kus sõnad ja mõtted ei lähe rändama. Mu pisike maailm ja peidupaik. Korrakski.»

Mõned päevad tagasi lisas Minev oma Instagrami kontole aga uue postituse, kus kirjutab, et tallekesi on tore lutitada küll, kuid kui tekivad vahele päevad linnas, siis on olukord nadi. «Nii viisime pisikesed toredasse peresse hoiule,» märgib ta ja jagab videot tallekeste sõidust hoidja juurde.

2018. aastal ajakirjale Nipiraamat antud intervjuus tunnistas Minev, et hakkas maakodu igatsema ligi kaksteist aastat tagasi. Samal aastal valmiski tal koos abikaasa, ERRi päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kalaga looduse rüpes kodu.

Esimene postitus koos ute ja tallega jõudis Minevi Instagrami juba enam kui neli aastat tagasi. Tuleb märkida, et tallekestega pilte on kontol hulga rohkem kui eelmainitud neljas postituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles