ÜLLAS TEGU ⟩ Tommy Cash kutsub ukrainlasi tasuta oma Varssavi kontserdile

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Konstantin Sednev

USAst oma maailmaturneed alustanud ja hetkel Euroopa riikides tuuritav Eesti räppar Tommy Cash kutsub oma Instagrami postituses ukrainlasi tasuta Varssavis toimuvale kontserdile.

«Kõikidele ukrainlastele, kes on täna Varssavis ja kellel ei ole piletit minu sõule, aga kes tahaksid tulla ja ennast korraks lõdvaks lasta. Kirjutage mulle sõnumitesse ja ma panen nii palju listi kui võimalik,» seisab Tommy Cashi Instagrami stooris, mille muusik on teinud paar tundi tagasi.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tommy Cash alustas oma maailmaturneed aasta alguses USAs San Franciscos. Seejärel ootas rahvas teda Los Angeleses, kus kontsert oli välja müüdud. «Minu päris esimene sõu Los Angeleses,» märkis Cash ühismeedias avaldatud video juures.

Pärast ringreisi USAs pidi Cash liikuma Venemaale ja tegema tiiru peale ka Euroopale. Ukraina-Venemaa sõja puhkedes andis ta aga ühismeedias teada, et jätab ära kontserdid Kiievis, Moskvas ja Peterburis. 

«Ma pean teiega jagama üht väga rasket otsust. Peame ära jätma minu sõud Kiievis, Moskvas ja Peterburis. Raske on seda sõda aktsepteerida, need uudised murravad mu südame,» kirjutas Cash Instagramis ja märkis, et on mis tahes sõja vastane. 

«Minu toetus kuulub ukrainlastele, samuti inimestele Venemaal, kes seda sissetungi heaks ei kiida ja kes seda sõda ei soovinud. Tegemist on väga kahetsusväärse olukorraga, kuid ma loodan, et saan juba õige pea oma muusikaga neid kohti külastada.»

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tommy Cashi maailmaturnee hõlmab ühtekokku 50 kontserti eri festivalidel ja tuntumatel areenidel üle maailma. Räppar paneb tuurile vägeva punkti 6. mail Tallinnas Saku Suurhallis toimuva sõuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles