Laulja Jessie J on pahane inimeste peale, kes peale tema nurisünnitust arvasid, et ta on ikka rase

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Jessie J
Jessie J Foto: imageSPACE via www.imago-images.de/ scanpix

Lauljatar Jessie J kutsub inimesi üles mitte inimeste kaalu kommenteerima ning eriti soovitab ta unustada lause «sa näed nii rase välja,» sest võib juhtuda, et inimene on elanud äsja üle midagi väga traagilist.

Briti lauljatar Jessie J kutsus oma Instagrami loos välja inimesi, kes on kommenteerinud tema kaalu pärast tema nurisünnitust, millest ta avameelselt rääkis esimest korda 2021. aasta novembris.

«Olen viimase 6 kuu jooksul veidi juurde võtnud ja tunnen end suurepäraselt. See võib jääda või ma võin rohkem isegi juurde võtta. Keda huvitab?! Mind ei huvita seni, kuni tunnen end hästi ja olen terve. Lõpetage inimeste kaalu kommenteerimine. Lihtsalt lõpeta! Öelda kellelegi, et ta näeb kindlasti rase välja või sa näed kõhn välja, ükskõik mida. Lihtsalt lõpeta,» räägib ta oma loos.

Jessie kutsus välja ka konkreetse isiku, kelle nime ta ei nimetanud, kuid kes ütles, et ta näeb välja rase. See lause öeldi välja peale seda, kui lauljatar oli äsja avaldanud, et tal oli nurisünnitus.

«Nii kummaline ja kuradima julge ikka. Mina, no iial ei,» ütles Jessie. Tema meelest pole ilus kellegi keha kommenteerida, sest me ei tea nende inimeste tegelikku lugu ning sellised väljaütlemised võivad meeletult haiget teha, kirjutab ETcanada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles