FOTOD JA VIDEO Telesaates «Ma näen su häält» paneb end nõunikuna proovile Trafficu solist Silver Laas: see, kuidas duett välja tuleb, sõltub väga palju koostööst

Elu24
Copy

Kanal 2 muusikaline telemäng «Ma näen su häält» paneb pühapäeva õhtuti proovile nii saates osalevate arvajate, nendele abiks olevate nõunike kui ka kodudes kaasa elavate kümnete tuhandete televaatajate äraarvamisoskused ja intuitsiooni.

Sel pühapäeval asub Kanal 2 meelelahutussaates «Ma näen su häält» vaatajaid eksitama ja lõbustama uus seltskond tundmatuid lauljaid ja teesklejaid. Nõunikud ei lase end eelmise nädala teeskleja võidust heidutada ning lubavad sel korral paljastada kõik petturid. Selleks on sel nädalal külalisnõunikuna abiks ei keegi muu kui ansambli Traffic solist Silver Laas!

Selle nädala külalisnõunik ütleb, et meelelahutusäri on täis eripalgelisi inimesi ning aastatepikkune kogemus selles valdkonnas aitab tal teesklejad ära tabada. Samas nendib laulja, et on eelseisva dueti tõttu ärevil. «See, kuidas duett välja tuleb, sõltub väga palju koostööst. Kui enne duetti ei ole õrna aimugi, kas partner oskab lauda või mitte, siis võib juhtuda, et peab hakkama tegelema millegagi, mida tegelikult sooviks vältida,» lausub Laas.

Silver Laasile lisaks annavad saates osalevatele arvajatele seekord nõu Evelin Võigemast, Grete Kuld, Mart Juur ja Andrei Zevakin.

Pühapäevases saates astuvad publiku ette seitse tundmatut: jalgpallur, reisigiid, itimees, töötav tudeng, puutööõpetaja, personaaltreener ja rahvatantsija. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub sel pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles