FOTOD JA VIDEO Kuulsuste alleel oma tähe saanud Red Hot Chili Peppers tekitas paraja kaose

Elu24
Copy
Red Hot Chili Peppersi bändimehed (vasakult paremale) Anthony Kiedis, Michael Balzary (Flea), John Frusciante ja Chad Smith said 31. märtsil oma tähe Hollywoodi kuulsuste alleele.
Red Hot Chili Peppersi bändimehed (vasakult paremale) Anthony Kiedis, Michael Balzary (Flea), John Frusciante ja Chad Smith said 31. märtsil oma tähe Hollywoodi kuulsuste alleele. Foto: Reuters/ScanPix

Armastatud rokkbänd Red Hot Chili Peppers sai endale viimaks Hollywoodi kuulsuste alleel tähe. Sündmust olid kaema tulnud sajad fännid ja kogu üritus läks nii suureks, et politsei pidi tänava sulgema.

Alates 1983. aastast tegutsenud rokkbänd Red Hot Chili Peppers on pika karjääri jooksul võitnud tuhandete südamed. Nagu paljudele staaridele kohane anti neile 31. märtsil viimaks täht Hollywoodi kuulsuste alleel.

Pidulikku Los Angelese sündmust, mis on üldjuhul pigem tagasihoidlik, tulid aga vaatama rokkbändi fännid. Rahvast kogunes nii palju ja lärm oli nii suur, et politsei otsustas kuulsa tänava tseremoonia ajaks sulgeda, vahendab TMZ.

Rokkbändi fänne oli tähtsal sündmusel kohal sadu.
Rokkbändi fänne oli tähtsal sündmusel kohal sadu. Foto: REUTERS/Scanpix

Meelelahutust pakkusid ka kohaliku ülikooli orkester ning tantsutüdrukud.

Küllap tegi päeva erilisemaks see, et bändi juured ulatuvad Los Angelesse ja nad on kohalike seas siiani ülimenukad. Peagi ilmub ansambli 12. stuudioalbum «Unlimited Love».

Bändimehed Anthony Kiedis (paremal) ja Michael Balzary (Flea) meediaga vestlemas.
Bändimehed Anthony Kiedis (paremal) ja Michael Balzary (Flea) meediaga vestlemas. Foto: REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles