FOTOD ⟩ Beyonce kleit Oscarite järelpeol röövis fännidelt une

Elu24
Copy
Beyonce 2019. aastal.
Beyonce 2019. aastal. Foto: Reuters/ScanPix

Suurejoonelisest Oscarite galast on möödas pea nädal, kuid staarid jagavad siiani säravaid peohetki. Näiteks postitas laulja Beyonce ühismeediasse pilte Oscarite järelpeol kantud kleidist, mis nii mõnegi fänni une ära röövis.

USA laulja Beyonce jagas alles neljapäeval oma instafännidega pilte enda kleidist, mida ta Oscarite järelpeol kandis.

Kümnest fotost koosnevas pildiseerias näitab Beyonce sädelevat ja läbipaistvat kleiti igast nurgast. Fännid olid kleidist muidugi vaimustuses, kuid nii mõnigi tõi esile tõsiasja, et fotod potsatasid Instagrami kell neli hommikul.

«Kell on selleks liiga vähe, Beyonce, võta vabalt,» kommenteeris üks fännidest. Teine lisas: «Kell neli hommikul. Ainult Beyonce.»

«Proua, me proovime magada,» sõnas keegi. 

Eriti sillas olid fännid postituse viimasest pildist, kus Beyonce oli tagumiku kaamera poole keeranud. Sellest valmis ka meem, kus Will Smith annab Beyoncele tagumikule laksu.

Pole kahtlustki, et Beyonce röövis selle kleidiga Oscarite järelpeol palju tähelepanu, kuid galaõhtu meeldejäävamaks hetkeks on siiski kurikuulus Will Smithi kõrvakiil.

Neil, kel ööl vastu esmaspäeva jäi Oscarite auhinnagala vaatamata, on selleks aga soodne võimalus.

Juba neljandat aastat järjest oli Oscarite eksklusiivne telekanal Balti riikides Filmzone. Teisisõnu tõi ja toob Filmzone ka tänavu filmimaailma suursündmuse siinsete televaatajateni nii otseülekande kui kordussaadetena.

Järgneva nädala jooksul näitavad nii Filmzone kui Filmzone+ Oscarite gala kokkuvõtvat kordussaadet.

Rohkem infot leiad kava.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles