The Wantedi laulja Tom Parker suri ajukasvajasse

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Tom Parker.
Tom Parker. Foto: Imago Stock&people Via Www.imago-/ Scanpix

Juba 2020. aasta suvel ajukasvaja diagnoosi saanud Briti lauljale Tom Parkerile ennustati eluaega kõige rohkem veel 18 kuud. Mees lubas haigusele vastu hakata ning oma perele olemas olla, kuid kahjuks sai kasvaja temast võitu.

Tom Parkeri naine Kelsey Hardwick teatas, et täna, 30. märtsil lahkus meie seast Tom. 33-aastane muusik veetis viimased hetked koos perega ning temast jäi maha kaks last: kaheaastane Aurelia ja üheaastane Bodhi.

«Kinnitame kõige raskema südamega, et Tom suri täna rahulikult kogu pere kõrval ja meie südamed on murtud. Tom oli meie maailma keskpunkt ja me ei kujuta elu ette ilma tema nakatava naeratuse ja energilise kohalolekuta. Oleme siiralt tänulikud armastuse ja toetuse eest ning palume, et me kõik ühineksime tagamaks, et Tomi valgus ka edaspidi tema kaunite laste jaoks säraks. Täname kõiki, kes on tema eest hoolitsemisel kogu aeg toeks olnud. Ta võitles lõpuni,» kirjutas Hardwick sotsiaalmeedias.

Parker avaldas 2020. aastal, et tal diagnoositi ajukasvaja, mida ei ole võimalik opereerida, ja arstid ei andnud talle väga suuri lootusi sellest välja tulemiseks.

«Ma olen siiani täiesti šokis, seda on raske seedida,» avaldas Parker intervjuus. Laulja sõnul ei tundunud diagnoos reaalne: «Ma teadsin, et midagi ei olnud päris õige, kuid ei oodanud, et see on midagi sellist. Sa ei arva kunagi, et midagi sellist sinuga juhtub.»

Parkeri abikaasa ütles toona, et viimased kuus nädalat on olnud rasked. «Me aimasime, et midagi on valesti juulis, aga ma ei arvanud eales, et see on midagi sellist.»

Glioblastoomi peetakse üheks kõige agressiivsemaks ajukasvajaks, vahendab ajakiri.ut.ee. Pärast diagnoosi võib inimene elada kolm kuni kaheksateist kuud. Ajukasvajate (sh glioblastoomi) teket seostatakse nii pärilike sündroomide kui ka mobiiltelefoni liigse kasutamisega.

Poistebändi The Wanted üks tuntumaid lugusid on 2011. aasta hitt «Glad you came», mida on Youtube'is kuulatud ligi 200 miljonit korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles