«Annan ära maailma kõige lollima vaiba!» Elvalase skandaalne vaip leidis uue omaniku kõigest paari minutiga

Elu24
Copy
Skandaalne vaip
Skandaalne vaip Foto: Facebook

Elva kogukonnagrupis naerutas kaasmaalasi humoorikas vaibakuulutus.

Elva kogukonnagruppi «ELVA kuulutaja!» riputati kuulutus eriskummalisest vaibast, mis sööb endise omaniku sõnul nüüd juba teiste inimeste närve.

«See vaip oli meie kodus lausa pool aastat, jaanuaris panin eest ära, sest sain nii kurjaks selle peale, aga veebruaris otsustasin sellele ühe võimaluse veel anda...» rääkis Elu24-le Elvas elav Louisa.

Humoorika kuulutuse üles pannud naine leidis endalegi üllatuseks vaibale uue omaniku kõigest paari minutiga. «Esimene soov tuli juba paar minutit peale postituse ülespanekut, aga ta siiski loobu. Järgmine huviline ilmus viie minuti pärast. Täitsa uskumatu, ma olin kindel, et mind naerdakse välja, et sellist asja üldse palun, ja vaip lõpetab prügikastis,» tunnistas ta.

Skandaalne vaip.
Skandaalne vaip. Foto: Facebook

Netirahvast naerutas aga vaibast lahti saamiseks kirjutatud kuulutus, milles seisis: «Annan ära maailma kõige lollima vaiba – ma ei hakka valetama, sa ilmselt klopid seda järgmise jaanipäevani, sest si**a on siin vaibas tõenäoliselt rohkem kui Elva tänavatel kokku... Tolmuimejaga (vähemalt minu omaga) tõmmata eriti hästi ei saa, see läheb juba trennina arvesse, sest pead samal ajal akrobaatikat tegema, et tolmuimeja vaipa endasse ei tõmbaks, sest see vaip on nii kerge. Väidetavalt libisemiskindel, aga ma nii kindel ei oleks, mu laps oli sellega nagu Aladdin. Ilmselt oleks olnud ideaalsem magamistuppa, mitte elutuppa, kus kõige rohkem ringi tallatakse, aga nüüd on juba hilja, enam ei kõlba isegi magamistuppa, pigem kusagile sauna eesruumi, kui tahad, et peale saunaskäiku oleks taldade all 10 kg liiva. Ma ausalt öeldes ei kujuta ette, mida selle vaibaga teha, aga mõtlesin pakkuda, enne kui ära viskan, äkki kellelgi on mõni hea idee...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles