Müüki läks Betty White'i maja, millel on kohati kurb minevik

Elu24
Copy
Betty White 2009. aastal.
Betty White 2009. aastal. Foto: AP/Scanpix

Armastatud USA näitleja Betty White suri 31. detsembril 2021 kõigest mõned nädalad enne oma sajandat sünnipäeva. Nüüd on müüki pandud maja, mille White aastakümneid tagasi koos oma abikaasaga kujundas.

Näitleja Betty White ostis 1978. aastal koos abikaasa Allen Luddeniga (koos alumisel pildil) Californiasse Carmeli linna 170 000 dollari ehk 153 000 euro eest tüki maad, vahendab New York Post. 

Sellele maale ehitati abielupaari unistuste maja, mille nad ise disainisid. Rannikule ehitatud kolmekordne maja valmis 1981. aastaks. Saatus ei olnud aga helge ning Ludden suri vahetult pärast maja valmimist. Aastaid varem vähidiagnoosi saanud Ludden sai nende unistuste majas veeta vaid mõned ööd.

Vaatamata valusale kaotusele jäi ühiselt kujundatud maja alatiseks White'ile. «Ta ei tahtnud oma Carmeli kodust kunagi lahkuda,» kinnitas allikas meediaväljaandele. 

White soovis veeta viimased eluaastad just selles majas, kuid kuna ta vajas kodust hooldajat, oli ta sunnitud Los Angelese kodus elama. «Kui ta oleks oma soovi saanud, oleks Betty elanud ja lahkunud just Carmelis. See on kodu, mida ta abikaasaga jagas, see oli koht, kus ta tundis end mugavamalt.»

White'ile kuulunud maja saab soetada 7,65 miljoni dollari ehk 6,88 miljoni euro eest.

Betty White abiellus näitleja Allen Luddeniga 1963. aastal. Abielu jooksul Luddeniga sai White'ist mehe kolme lapse kasuema, kuid näitlejannal bioloogilisi lapsi ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles