Will Smith vabandas Chris Rocki ees: ma reageerisin emotsionaalselt

Elu24
Copy
Will Smith andis 94. Oscarite galal Chris Rockile kõrvakiilu.
Will Smith andis 94. Oscarite galal Chris Rockile kõrvakiilu. Foto: Reuters/ScanPix

Chris Rockile 94. Oscarite galal abikaasa kulul tehtud nalja eest kõrvakiilu andnud Will Smith on ametlikult koomiku ees vabandanud.

Oscarite jagamisele koos abikaasa Jada Pinkett Smithiga saabunud Will Smithi jaoks kujunes pühapäevane auhinnagala vägagi emotsionaalseks. Chris Rocki nali Pinkett Smithi kulul ei läinud aga abielupaarile korda.

Rock viitas oma naljas filmile «G.I. Jane», kus peategelane Jane ajab enda pea kiilaks, ning Pinkett Smithile, kes on praegu kiilakas. Näitlejanna on varem avaldanud, et tal on alopeetsia.

See, mis järgnes, on pea kõigile teada.

Kuigi Smith võttis mõnikümmend minutit hiljem vastu oma esimese Oscari ja viitas tänukõnes juhtunule, vabandades ka filmiakadeemia ees, on näitleja nüüd ametlikult ka koomiku ees vabandanud.

Smith postitas esmaspäeva õhtul ühismeediasse järgmise vabanduse:

«Vägivald igal kujul on mürgine ja hävitav. Minu käitumine Oscaritel oli vastuvõetamatu ja andestamatu. Naljad minu kulul tulevad tööga kaasa, kuid nali Jada haigusest oli minu jaoks talumatu ja ma reageerisin emotsionaalselt.»

«Sooviksin avalikult sinu ees vabandada, Chris. Ma läksin üle piiri ja eksisin. Mul on häbi ja minu tegu ei peegelda meest, kes ma tahan olla. Armastust ning lahkust täis maailmas ei ole kohta vägivallale.»

«Sooviksin vabandada ka akadeemia, Oscarite telesõu produtsentide, kõigi külaliste ja televaatajate ees. Soovin vabandada Williamsite perekonna ja ka enda «King Richardi» perekonna ees.»

«Kahetsen oma tegu sügavalt ja minu käitumine on mustanud teekonda, mis oleks pidanud olema meie jaoks vägev.»

«Minu töö enda kallal veel käib.»

Smith sai pärast Oscarite auhinnagalat palju kriitikat, sest ta rikkus paljude jaoks ajaloolise õhtu. Rock oma nalja eest veel vabandanud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles