Apollo Kino alustab suurejoonelist ja enneolematut koostööd raadioga MyHits

Elu24
Copy
Apollo Kino ja MyHits raadio alustavad aprillis salapärase eriüritusega.
Apollo Kino ja MyHits raadio alustavad aprillis salapärase eriüritusega. Foto: Rasmus Valdmann

Alates aprillist jõuab Apollo Kino ja raadiojaama MyHits koostöös Eesti kinomaastikule enneolematu eriürituste sari «Apollo salaseanss», kus esilinastuv film saab kuni seansi alguseni olema põnev saladus.

Apollo Kino ja MyHits'i omavahelise koostööna on sündinud uus eriürituste sari, mis toob külastajateni suure emotsiooni ning kinoelamuse, mille sarnast praegusel kinomaastikul naljalt ei leia. Esimene ühine eriüritus «Apollo salaseanss» stardib juba 13. aprillil kell 18.30 Apollo Kino Solarises, Mustamäel, Eedenis, Pärnus ja Saaremaal.

«Apollo Kinona püüame järjest rohkem leida eristuvaid meelelahutusvõimalusi ja salaseanss on just see, kus oodatava elamuse teadmatus lisab ootusärevust ja põnevust,» on Apollo kinoketi Baltikumi turunduse ja müügijuht Leitti Mändmets veendunud inimeste mitmekülgse meelelahutuse nautimise vajaduses.

«Apollo salaseanss» on eriüritus, kus kuni seansi alguseni jääb saladuseks uue esilinastuva filmi tegelik nimi. MyHits raadiojaama programmijuht Marit Lekstein on veendunud, et sellised koostööprojektid rikastavad mõlema koostööpartneri sihtgrupi ootuseid ja vajadusi.

«Oleme noorusliku raadiojaamana ikka hoidnud seda suunda, et üllatada oma kuulajaid ja eristuda massist.» Erinevad filmivihjed kõlavad MyHitsi hommikuprogrammis eelneva nädala jooksul, kus saatejuhid annavad aimu üritusel eesootavast. «Kes tahab üritusest rohkem teada – kuulab MyHits'i ja tuleb kohale, sest tuttavad raadiohääled, muusika ja auhinnad ootavad,» lisab Lekstein.

Samalaadsete salaseansside korraldus mujal maailmas on tavapärane praktika, kuid Eesti kinoturul sellise suurejoonelise koostööprojektina seda varem korraldatud ei ole. Salaseanss tekitab mõnusat põnevust ja rullub seejärel uhkena lahti kõikide filmifännide ees.

Apollo Kino on kümne kinokeskuse ja 39 saaliga Eesti suurim kinooperaator, pakkudes üle Eesti kvaliteetseimat kinoelamust. 2019.aastal laienes Apollo Kino Baltikumi, omades tänaseks kahte kino ka Lätis, Riias ja kahte kino Leedus, Vilniuses ja Panevežyses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles