Briti näitlejanna Will Smithi Oscarite vihapurskest: see oli sügavalt isiklik

Elu24
Copy
Briti näitlejanna Minnie Driver Vanity Fair Oscarite järelpeol.
Briti näitlejanna Minnie Driver Vanity Fair Oscarite järelpeol. Foto: AFP/SCANPIX

Briti näitlejanna Minnie Driver oli üks neist staaridest, kes läks ajakirja Vanity Fair Oscarite järelpeole. Punasel vaibal kommenteeris Driver parima meespeaosa Oscari võitnud Will Smithi hetkega kõmuliseks saanud vihapurset.

94. Oscarite auhinnagala jääb paljudele meelde kui õhtu, mil näitleja Will Smith andis koomik Chris Rockile otse-eetris kõrvakiilu. Rock, kes tegi Smithi abikaasa kulul nalja, ütles ise selle kohta sarkastiliselt: «See oli televisiooni ajaloo kõige vägevam hetk.»

Mõne aja pärast võitis Will Smith parima meespeaosa Oscari ja pidas emotsionaalse tänukõne, mille lõpus ta olukorra pärast vabandas.

Ajakirja Vanity Fair Oscarite järelpeol kommenteeris juhtunut Briti näitlejanna Minnie Driver. «See oli sügavalt isiklik, väga isiklik hetk, mida me kõik...» alustas Driver ja lisas, et tol hetkel olid emotsioonid laes. «Ma loodan, et nad lepivad hiljem ära.»

Driver tõdes, et seda oli raske vaadata. «Raske on nõnda kellegi valu vaadata. Ma mõistan kõiki pooli,» avaldas ta. Näitlejanna lisas lõpetuseks, et Smith vääris Oscarit, mille ta võitis rolli eest filmis «King Richard». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles