Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KELMIKAS KAADER ⟩ Aasta naisartist Yasmyn läheks Putini matusele täpselt nii võrgutavas kostüümis (1)

Elu24
Copy
Naine nagu tulesäde, loovhuligaan ja tuumajaam – meie imeline aasta naisartist Yasmyn pakkus säriseva show.
Naine nagu tulesäde, loovhuligaan ja tuumajaam – meie imeline aasta naisartist Yasmyn pakkus säriseva show. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Joel de Luna tütar Sinencia Jasmine Kass on fännidele pigem tuttav esinejanimega Yasmyn. Auhinnatud muusik jagas nüüd Instagramis eriti mahlakat kaadrit.

Ühismeedias levib viimastel nädalatel põnev väljakutse, mille raames inimesed näitavad, mida nad kannaksid seljas Venemaa presidendi Vladimir Putini matusel – juhul, kui viimase maine teekond peaks ühel hetkel läbi saama.

Väljakutsest võttis osa ka aasta naisartisti tiitliga pärjatud Yasmyn, kelle rõivavaliku tõttu võib nii mõnelgi vaatajal suu ammuli jääda.

Yasmyn kannaks Putini matusel just selliseid rõivaid.
Yasmyn kannaks Putini matusel just selliseid rõivaid. Foto: Kuvatõmmis/ Instagram

«Olen ekstaasis, mul on väga hea meel,» sõnas 22-aastane lauljatar Eesti Muusikaauhinnad 2022 galal pärast auhinna saamist Elu24-le. Nimelt pälvis ta aasta naisartisti tiitli.

Unistuste täitumisest rääkides tõdes Yasmyn, et ääretult olulised on sind ümbritsevad inimesed. «Enda ümber peab koguma inimesi, kes usuvad sinusse ja toetavad. Ilma ema ega Kasparita (Yasmyni koostööpartner ja kallim – toim) ma ei oleks siin,» tõdes ta.

Lauljatar tunnistas, et kui otsustas kooli pooleli jätta, ütles ema, et ta peab hakkama nüüd topelt tööd tegema. «See on minuga kaasas püsinud ja tore on näha, et see tasub ära tegelikult.»

Edasiõppimise mõtteid ei ole ta aga nurka visanud. «Kunagi ei tea, võibolla ma lähen kunagi kooli tagasi, aga seniks, kui ma saan olla siin punasel vaibal, siis veel mitte,» ütles ta naerdes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles