OLED VALMIS? ⟩ Taani raskemuusika pärl Hexis raputab juba pühapäeval Tallinna

Elu24
Copy

Taani metal-bänd Hexis naaseb juba pühapäeval suure Euroopa tuuri raames Eestisse! Erikülalistena astuvad üles kohalik kooslus Sociasylum ja Soome hardcore punt Rats Will Feast.

Võimsalt hardcore'i, black metal'it, doom'i ja sludge'i segav Hexis on väsimatu nii oma tuuride, laivide kui väljapanekuga. Bändi viimane tuur kattis üle 160 kontserdi, mille vahele ei mahtunud ühtegi puhkepäeva.

Samas volüümis jätkatakse ka 2022. aastal ning stardipauk antakse Saksamaal 1. jaanuaril ning vahepeatused viivad neid muuhulgas Hispaaniasse, Hollandisse, Šveitsi, Poola, Eestisse ja Horvaatiasse. Tuurile tõmmatakse kriips peale kodulinnas Kopenhaagenis.

Intensiivne tuuritamine ei ilmesta aga järjekordset muusikatööstuse poolt ära kasutatud bändi, vaid hoopis kollektiivi enda ambitsioonide realiseerimist — maailma nägemine, enda proovile panemine ja rahvaga suhtlemine. Tänaseks on liikmete jaoks tuuril olek just see, mida nad koduks kutsuvad. Klubisid ja kontserte ei valita aga uisapäisa, vaid otsitakse x-faktoriga skeenesid ja kontsertpaiku, kus elevus on laes mõlemal poolel. 

Lammutavat Hexist saab kuulda ja näha juba sel pühapäeval Telliskivis Sveta baaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles