KUUM GALERII ⟩ Pealinna ööelu kihab taas: Lounge Deja Vu andis pidudele võimsa avapaugu

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy

Pealinna ööelu sai uue hingamise möödunud nädalavahetusel, kui üle pika aja taas piiranguteta sündmusi võis korraldada.

Kohalikud tõestasid, et soov ja energia öö meelelahutuse saatel hommikusse saata pole kuhugi kadunud. Selle ainuõigeks tõestuseks on poolteist dekaadi Tallinna ööelu lipulaevaks tituleeritud Lounge Deja Vu.

Möödunud reedel, 18. märtsil toimus just seal suur kevadhooaja avapidu Roku LIVE Lounge, mida väisasid tuntud näod muusika- ja ärimaailmast. Lavale astusid Uku Suviste, James Werts, Rene Puura, Anatoli Ein jt.

Pidu, mis ei tundnud piire

Peoõhtul, mida saatsid kevadiselt värsked ja maitsetest tulvil Roku kokteilid, üllatas Deja Vu külalisi endale omaselt lõbusa show-programmiga. Õhtu sai tantsulise alguse, kui laval võttis koha sisse kuumadest ladinarütmidest tulvil Plan Caliente.

Foto: Rauno Liivand

See ei jäänud aga sugugi selle õhtu ainukeseks etteasteks. Vanakooli rokist Bruno Marsi ja salsarütmideni – see oli pidu, mis ei tundnud piire ja nii elati esinejatele kaasa nii lava ees kui diivanitel. Ööst ei puudunud ka säraküünalde valguses laudadesse saabuvad šampanjad ja silmahaaravad tantsunumbrid.

Magasid peoõhtu maha?

Ole mureta, sest juba sel nädalalõpul oled taas Deja Vu'sse külla oodatud. Juba reedel, 25.03 on Deja Vu's toimumas suvine Latin Lounge. Laupäeval, 26.03 avatakse uksed kauaoodatud suurele BABULJA peole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles