Tartu draama: naine ütles «ei» ja mees pani kihlasõrmuse müüki

Triin Roos
Copy
Kihlasõrmus. Pilt on illustratiivne.
Kihlasõrmus. Pilt on illustratiivne. Foto: shutterstock.com

Facebooki lehel «TARTU Kuulutaja» on kuulutus, kus mees on pannud müüki kallimale ostetud kihlasõrmuse. Hinnaline ehe otsib uut omanikku, sest naine vastas abieluettepanekule eitavalt.

«Naine ütles ei. Pole kordagi õnneks kantud. Suurus 16,5. Hind 600 eurot,» seisab kuulutuses. 

Kihlasõrmus.
Kihlasõrmus. Foto: Ekraanitõmmis.

Postituse all käib elav arutelu. «Ma võin kanda, kui tahad,» ütleb üks naine. «Vii poodi tagasi,» soovitab teine. Üks mees pakub hinnaks 600 euro asemel 400 eurot. Arutletakse ka selle üle, et ehk oli sõrmus naise jaoks liiga odav, sest kui ta kannab muidu väga kalleid ehteid, oleks ta oodanud midagi uhkemat ja hinnalisemat.

«Ma ütleks jah,» avaldab üks naine. Teda toetab teine: «Jah, ütled jah ära, ei abiellu, sõrmuse jätad niisama endale... naisel polnud ikka nutti, et ei ütles.» Kulla hind ju tõuseb ja kuld on hea tagavara mustadeks päevadeks. 

«No ega ta ju ainuke naine maailmas ei ole, tuleb uus,» lohutab üks mees. «Tuleb uus ja hullem,» vastab teine.  

Kihlasõrmus.
Kihlasõrmus. Foto: Erakogu

Teisele naisele ei sobi sama sõrmust kinkida

Kuulutuse lisanud mees ütleb Elu24-le, et tema meelest ei sobi seda sõrmust teise naise jaoks hoida. «On see ju ostetud kindla mõttega ühele naisele. Valitud vastavalt inimese stiilile jne,» avaldab Artur. Mees on seda meelt, et kui tuleb uus naine, kellega sooviks abielluda, siis tuleb ka uus sõrmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles