KUULA ⟩ Merilin Mälk avaldas koos noore räppariga uue singli: see unistus oli mul pidevalt alateadvuses

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Merilin Mälk ja säm
Merilin Mälk ja säm Foto: Pressimaterjal

Lauljatar Merilin Mälk on purki saanud uue singli, mis kannab pealkirja «Tuim ja tundetu». Ühtlasi on tegu lauljatari esimene duetiga. 

Merilin Mälgi uuel singlil teeb kaasa ka kaasa mõned aastad tagasi SoundCloudist tuule tiibadesse saanud räppar Säm. Noormehe hittsingliteks võib pidada «Mõista-mõista» ja «Punane papp».

Loo muusikale ja sõnadele andis panuse Steven Ilves ja produtsendiks on Gevin Niglas.

«Juba peale «Miljon sammu» ilmumist oli mul pidevalt alateadvuses väike unistus teha mõne Eesti räppariga koos lugu,» avaldas Mälk. «Ma justkui otsisin ja sundisin ennast leidma kedagi, kellega duetti teha, aga nii lihtsalt ei tahtnud see juhtuda. Hiljaaegu kohtusin esimest korda Säm’iga – meil oli kaks esinemist koos. Mina ei kõhelnud küsida, et kas võiksime koos midagi proovida ja säm ei kõhelnud ära öelda.»

Lauljatari sõnul tekkis neil kohe hea klapp. «Kõik sujus nii ideaalselt, alles tuli idee ja nüüd on lugu juba kõigile kuulatav. Kogu protsess oli väga mõnus, kogesin suisa külmavärinaid, kui esimesed viisijupid tekkisid. See on kirjeldamatu tunne.»

Merilin Mälk
Merilin Mälk Foto: Pressimaterjal

Räppar säm meenutas aga nende esimest kohtumist Jõelähtme golfikeskuses. «Rääkisime bäkkaris pikemalt juttu ning juba seal vahetasime mõtteid koos musitseerimise osas. Ega palju ei möödunudki, kui Merilin üks hetk saatis mulle demo. Ma olin alguses üsna skeptiline koostöö osas, kuna endal oli sel hetkel nii palju suuri projekte käsil, et ausalt öeldes kartsin läbi põleda,» tunnistas ta.

«Aga no pagan, see demo oli liiga hea, et sellele ei öelda.»

Loole valminud muusikavideo autoriks on režissöör Markus Mikk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles