Venemaa välisministri kasutütre luksuslikule Londoni elule tõmmati kriips peale (1)

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Venemaa välisministri kasutütar Polina Kovaljova on juba aastaid nautinud Londonis mugavat ja muretut elu. Kuid Putini rünnak Ukrainas on Polina luksuslikule elule nüüd vee peale tõmmanud. 

Postimees vahendas 24. märtsil, et London kehtestas sanktsioonid veel 59 Vene firmale ja eraisikule. Sel päeval sattus nimekirja ka Venemaa väliministri Sergei Lavrovi kasutütar Polina Kovaljova. Sellega tõmmati 26-aastase Polina luksuslikule elule kriips peale.

Polina on Venemaa välisministri armukese Svelana Poljakova tütar, vahendab The Sun. Afäär on väidetaval kestnud juba 20 aastat.

Välismeedias kutsutakse Polinat mehe kasutütreks ja ta on saanud oma Putinit toetava kasuisa tõttu palju kriitikat. Möödunud nädalal kogunesid meeleavaldajad Polina Londoni korteri ette ja karjusid, et ta isa on mõrvar.

Polina elab Londonis Kensingtoni piirkonnas, mida peetakse linna üheks kõige uhkemaks ja luksuslikumaks elamurajooniks, vahendab shaftesburyhotels.com. Kensingtonis elavad teadupärast väga rikkad inimesed ning seal asuvad luksuslikud poed, kuulsad muuseumid ja uhked pargid.

Vene välisministri kasutütrel on Kensingtonis luksuskorter, mis läks maksma 5,2 miljonit eurot. Kõrgtasemel hariduse omandanud ja erakoolides käinud Polina ostis korteri viis aastat tagasi.

Polina kohta jagas 10. märtsil ühismeedias infot Aleksei Navalnõi meeskonnas töötav Maria. «Ta elab hiiglaslikus Kensingtoni korteris ja armastab pidutseda, tema Instagrami konto näeb välja nagu pidurdamatu puhkus,» kirjeldas Maria.

Polina olevat sotsiaalmeediasse postitanud tihti ja seal enda glamuurse eluga uhkustanud. Tänaseks on Polina oma konto kas kinni pannud või ära kustutanud.

Maria aga väitis oma postituses, et Vene välisminister on viimased 50 aastat küll ametlikult abielus, kuid tegelikult on tema «abikaasaks» hoopis Polina ema. Polina emale kuulub väidetavalt kuni seitse miljonit eurot maksev luksuskorter Moskvas ja tal on ka uhked autod. «Pole paha töötu naise koha,» kommenteeris postituse autor.

Postituses väidab Maria, et Polina bioloogiline isa ei ole rikas, kuid 21-aastaselt ostis neiu endale Londonis juba eelnevalt mainitud luksuskorteri. Polina maksis korteri eest sularahas. «Polina ainus rahaallikas on tema töötu ema, kes on juhtumisi Lavrovi mitteametlik naine. See on näide seletamatust rikkusest.»

Maria juhtis olukorrale tähelepanu lootuses, et Polina vara seaduslikult arestitakse. Kaks nädalat pärast Maria postitust see ka juhtus.

«Kes ütles, et sa ei saa Twitteri postitusega probleemi lahendada? Polina Kovaljova vastu kehtestati sanktsioonid. Tema glamuurne Inglismaa elu on läbi. See poleks ilma teieta juhtunud. Aitäh!» tänas Maria kõiki päeval, mil Polina sanktsioonide nimekirja potsatas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles