Vene Playboy modell suri vaid 26-aastaselt

Elu24
Copy

Vene Playboy ajakirja esikaanel poseerinud ja mõni aasta tagasi Venemaa üheks ihaldusväärsemaks naiseks peetud Lidia Ponomarjova suri vaid 26-aastaselt.

Vene kõmumeedia väljaanne starhit.ru vahendab, et ametivõimud uurivad Lidia Ponomarjova surma ja praegu ei ole välistatud, et noor naine võttis endalt ise elu. Lähedased ja fännid on Lidia surmast šokeeritud ning avaldavad ühismeedias kaastunnet.

«Ma ei tea kedagi, kellele sa ei oleks meeldinud. [...] Ma ei taha seda uskuda,» kirjutas keegi ühismeedias ja tundis kaasa Lidia perekonnale. 

«Ma ei usu seda. Just hiljuti kohtusime sinuga, armas Lidia. Puhka rahus,» kirjutas hiljuti Lidiat pildistanud fotograaf ühismeedias.

Blogija Aleksei Stoljarov ei suuda samuti uskuda, et midagi sellist juhtus. «Sa jääd igavesti minu mälestustesse naeratava ja üdini positiivse tüdrukuna. Meie Lidia. Ma ei suuda uskuda, et sind enam ei ole,» kirjutas blogija.

Lidia modellikarjäär sai alguse neli aastat tagasi ja ta oli üpris edukas. Ta oli mitme ajakirja esikaanel, sealhulgas Vene Playboy, ning osales aktiivselt erinevates reklaamides. «Väga kaunis tüdruk! Milline kaunis väline ilu! Tal on kindlasti siin elus väga palju edu,» kiitis aastaid tagasi üks fänn Lidiat.

Sellised komplimendid tekitasid Lidiale aga pigem piinlikust. «Usun, et õnnetused ei juhtu kogemata ja universum annab meile mitu rada, mille vahel valida. Olen endale eesmärgi seadnud ja töötan selle nimel. See on järgmine samm selle suunas, et saaksin olla inimesena ja naisena mina ise. Ma ei tea siiani, milleks ma võimeline olen,» rääkis Lidia võistlusvideos, mille ta pea viis aastat tagasi Playboy modelli konkursile saatis. «Varastamine ja tapmine on halb. See, mida mina teen, toob naudingut ja ei tee kellelegi liiga,» lisas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles