VIDEO Popstaar Miley Cyruse lennuk pidi välgutabamuse tõttu hädamaandumise tegema

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Lauljatar Miley Cyrus.
Lauljatar Miley Cyrus. Foto: CSHIS / MPI / Capital Pictures / Scanpix

Lõuna-Ameerika turneel viibiva Miley Cyruse lennukit tabas 22. märtsi õhtul ootamatu äikesetorm, mistõttu oli lauljatari tiim sunnitud pärast välgutabamust hädamaandumise tegema.

Lennuk, millega Miley Cyrus ja tema meeskond reisis, pidi tegema pärast teisipäevaõhtust välgutabamust hädamaandumise, mistõttu ei olnud neil võimalik plaanipäraselt Paraguays Asunciónis maanduda.

Pärast vahejuhtumit pöördus popstaar kohe Instagrami fänne rahustama, kinnitades, et ohtu kellegi elule ei ole. 

«Minu fännidele ja kõigile, kes minu pärast muret tundsid. Meie lennuk sattus teel Asuncióni ootamatult võimsa äikesetormi kätte ja meid tabas pikselöök. Minu meeskond, bänd, sõbrad ja perekond, kes kõik minuga koos reisisid, on pärast hädamaandumist väljaspool ohtu. Kuid kahjuks ei saanud me Paraguaysse lennata,» kirjutas lauljatar oma Instagrami postituses. 

Cyrus viibib Lõuna-Ameerika turneel ja pidi kolmapäeva, 23. märtsi õhtul esinema Asuncióni muusikafestivalil Paraguays.

Möödunud nädalavahetusel astus ta lavale Tšiilis toimunud Lollapalooza muusikafestivalil, kus tegi suurepärase etteaste.

Fännide kurvastuseks ei ole veel teada, kas Cyrus ka 3. aprillil toimuval Grammyde jagamisel osaleb, kuna tal ei õnnestunud ühtegi nominatsiooni saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles