Tanel Padar on hädas pahatahtliku libakontoga: palun report'ige nii palju kui võimalik, et see terror läbi saaks

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Head sõbrad, palun teie abi,» kirjutab muusik Tanel Padar ühismeedias, kus märgib, et tema nimel tegutseb keegi pahatahtlik inimene, kasutades laulja perepilte ja saates välja sadu sõbrakutseid päevas.

«Head sõbrad, palun teie abi! Facebookis toimetab pahatahtlik inimene, kes kasutab minu nime, isiklikke fotosid ning saadab päevas sadu sõbrakutseid. Lisaks sellele on ta hakanud ka eravestlustes rõvetsema,» kirjutab Tanel Padar ühismeedias ning hoiatab inimesi libakonto eest.

«Paljud minu tuttavad ja ka mina ise oleme teada andnud, et tegemist on pahatahtliku libakontoga, aga seni pole Facebook seda kontot sulgenud. Palun report'ige (esitage kaebus – toim) nii palju kui võimalik, et see terror läbi saaks,» palub Padar heade inimeste abi, et pahatahtliku tegelase toimetamised lõpetada.

Jaanuaris teatas sarnasest tegevusest ka laulja Uku Suviste. Oma ametlikul Facebooki kontol hoiatas ta sõpru ja fänne tema nimega tehtud libakontode eest. Laulja sõnul üritati tema tuttavatelt ka raha välja petta.

«Tekkinud on mitmeid libakontosid, kes püüavad minu nime alt aktiivselt armastust ja tänu avaldada minu sõbralistis olevatele inimestele. Küllaga on neil kange kire küüsis ilmselt unarusse jäänud enda majanduslik seis ning tekkinud väike rahaprobleem, mida nad püüavad lahendada, pärides üüratuid ülekandeid minu listis olevatelt inimestelt,» kirjutas Suviste.

Suviste palus inimestel isiklikke andmeid mitte jagada ning libakontodest viivitamatult teada anda ja need blokeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles