OSCARITE AEG ⟩ Hollywoodi suursündmuseni on jäänud vaid loetud päevad

Elu24
Copy
Näitlejad Kate Hudson ja Jason Sudeikis 2014. aasta Oscartel.
Näitlejad Kate Hudson ja Jason Sudeikis 2014. aasta Oscartel. Foto: Reuters/ScanPix

Hollywoodi ühe säravaima auhinnagala alguseni on jäänud vaid loetud päevad. Juba 94. korda jagatakse möödunud aasta filmimaailma silmapaistvatele teostele ja inimestele Oscarid ning tänu Filmzone'i telekanalile jõuab suurejooneline gala ka sinu koju!

Juba neljandat aastat on Filmzone eksklusiivne Oscarite telekanal Balti riikides, tuues filmimaailma suursündmuse siinsete televaatajateni nii otseülekande kui korduste kaudu.

94. Oscarite ülekanne Hollywoodist algab juba ööl vastu esmaspäeva, 28. märtsil algusega kell 01.30 suurejoonelise staaride saabumisega punasele vaibale.

Kell 03.00 alustavad säravad ja humoorikad õhtujuhid Regina Hall, Amy Schumer ja Wanda Sykes pidulikult galat ning kõigil Eesti televaatajatel avaneb Filmzone'i vahendusel võimalus kaasa elada oma filmimaailma lemmikutele.

Oscarite galaööl on Filmzone'i kanali meediapartneriks Elu24, mis kutsub kõiki unetuid filmisõpru kuldmehikeste jagamisest otseblogi vahendusel osa saama.

Gala kordused on kanalitel Filmzone ning Filmzone Pluss kavas otseülekandele järgneval nädalal.

Filmzone pühendab kogu Oscarite nädala programmi samuti kuldmehikesele, tuues vaatajateni mitmed nii Oscari võitnud filmid kui ka sellele nomineeritud linateosed.

Rohkem infot Filmzone'i Facebooki lehel.

SUUR OSCARI-NÄDAL FILMZONE'IS

Suurele Oscarite galaööle eelneval nädalal jõuavad Filmzone'i eetrisse Oscari-filmid ja kuldmehikesele nomineeritud linateosed läbi aastate.

Nädala kava:

Teisipäeval, 22. märtsil näeb Oscaritega pärjatud filme «Nagu noateral», «La La Land: California unistused», mis võitis kuus kuldmehikest, ja kahekordset Oscari-võitjat «Manchester by the Sea».

Kolmapäeval, 23. märtsil näeb nii Oscarile nomineeritud filme «Hitchcock» ja «Peenike punane joon» kui ka kaks Oscarit võitnud muusikali «Moulin Rouge».

Neljapäeval, 24. märtsil näeb Oscaritega pärjatud filme «Väike Miss Päikesepaiste», «Grand Budapest Hotell» ja «Südaöö Pariisis».

Reedel, 25. märtsil näeb filme «Teekond hukatusse» ja «Piinakamber», mis võitsid vastavalt ühe ja kuus Oscarit. Lisaks näidatakse Oscarile nomineeritud filmi «Öö kutse».

Laupäeval, 26. märtsil on televaatajate rõõmuks eetris Oscarile nomineeritud «127 tundi». Oscariga pärjatud filmide seast näeb tol päeval ka «Kuninga kõnet» ning «Lincolni».

Suursündmuse päeval ehk 27. märtsil on eetris Oscari-võitjatest filmid «Püksid maha», «Kahe tule vahel» ja «Elujanu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles