Kylie Jenner mõtles ümber ja hakkab pisipoja nime muutma

Elu24
Copy
Kylie Jenner koos tütre Stormiga 2019. aastal.
Kylie Jenner koos tütre Stormiga 2019. aastal. Foto: Reuters/ScanPix

Tõsielustaar ja ärinaine Kylie Jenner (24) tõi veebruaris ilmale teise lapse, pisipoja, kes sai nimeks Wolf Jacques Webster. Nüüd on aga Kylie ümber mõelnud ja avaldas, et poja nimi ei ole enam Wolf.

Tõsielustaar Kylie Jenneri ja ta räpparist kallima Travis Scotti teine laps sündis 2. veebruaril 2022. Maagilisel kuupäeval ilmale tulnud poja nime üle spekuleeriti kõmumeedias hoolsalt. Arvati, et Kylie paneb lapsele nimeks näiteks Angel või Angelo, aga ka Halo. Ükski neist siiski täppi ei läinud. 11. veebruaril teatas Kylie Instagrami-loos, et pojale pandi nimeks Wolf Webster.

Veebruari teisel poolel sai TMZ enda valdusesse lapse sünnitunnistuse, kus on kirjas, et poja keskmine nimi on Jacques. Sedasama nime kannab ka lapse isa Travis, kelle nimi passis on Jacques Bermon Webster.

Nüüd, enam kui kuu hiljem on Kylie aga poja nime suhtes ümber mõelnud. Tõsielustaar teatas sotsiaalmeedias: «Infoks, meie poja nimi ei ole enam Wolf. Tundsime, et see ei olnud päris tema.»

Postituse põhjal tundub, et lapsevanemad pole rahul vaid pisipoja eesnimega. Veel ei ole teada, mis saab poja uueks nimeks ja kas tõsielustaar plaanib nime ka sünnitunnistusel ära muuta.

21. märtsil avaldas tõsielustaar ka südamliku video pealkirjaga «Meie pojale». Ligi kümneminutilises videos näitas Kylie kaadreid oma rasedusest. Vähem kui 15 tunniga vaadati videot ligi 9,5 miljonit korda. Sarnase video pühendas Kylie ka oma tütrele Stormi, keda tõsielustaar hoidis raseduse ajal hoolsalt saladuses.

Kylie'i ja Travise peres kasvav nelja-aastane Stormi tähistab sünnipäeva päev enne venda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles