Suri üks Eesti parimaid kokkasid Konstantin Kisseljov

Elu24
Copy

Suri mitmes Eesti restoranis peakokana töötanud Konstantin Kisseljov. 

2018. aastast restoraniketi Pelm peakoka ametit pidanud Konstantin Kisseljovi lahkumisest siitilmast teatas abikaasa Anna ühismeedias. Mehe ametlikule Facebooki kontole kirjutatud teates avaldati, et hüvasti jäetakse Kostjaga sel nädalal.

Kisseljov töötas oma pika karjääri jooksul ka restoranide Clazzi, Argentiina ja HIPS peakokana. Tee toidumaailma leidis ta juba varakult. «Minu ema on kondiiter ja mu lapsepõlv möödus kondiitritsehhis. Ema eeskujul õppisin ka kondiitriks, aga kui olin praktikal, siis mõistsin, et mu kutsumus on pigem liha grillimine kui tortide valmistamine,» rääkis Kisseljov 2017. aastal ajakirjale Golf.  

Restorani SÖE peakokk Pavel Gurjanov kirjutas järelehüüde sotsiaalmeediasse. «Kohutav uudis, Konstantin Kisseljov on meie seast lahkunud. Minule väga lähedane inimene, hea kokk, hea isa, abikaasa. Mees suure ja lahke südamega. Alati valmis aitama nii sõnade kui tegudega,» meenutas Gurjanov varalahkunud kokka. 

Ka toidukriitik Igor Burkalov avaldas ühismeedias kaastunnet. «Suri üks parimaid kokkasid Eestis,» alustas Burkalov postitust ja tõdes, et Kisseljov oli väga hea inimene. «Lahke ja humoorikas ning väga korralik kokk. Ta helistas mulle tihti ja ütles, et ta hakkab oma restoranis uut rooga pakkuma. Kutsus mind proovima. Tavaliselt oli kõik ideaalne, väga maitsev ja väga ilus. Eestis ja isegi kogu maailmas on selliseid kokki vähe.»

​Venekeelne Delfi vahendab, et Kisseljov oli vaid 42-aastane. Teda jäävad igatsema abikaasa ja lapsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles