ARMAS KLÕPS Keit Pentus-Rosimannus nautis tütrega päikesepaistelist kevadpäeva

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Keit Pentus-Rosimannus.
Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Tairo Lutter

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus veetis möödunud nädalavahetuse heade mõtete linnas Tartus, kus toimus Reformierakonna kohtumine. Lisaks julgeolekuteemade arutamisele jõudis minister aga ka tütrega Emajõe äärde.

«Reformierakond sai Tartus kokku. Rääkisime palju julgeolekust. Lisaeelarve tugevdab lisaks sõjalisele kaitsele kindlasti ka Eesti haridussüsteemi ja elanikkonna kaitset,» kirjutas rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus pühapäeval, 20. märtsil oma Instagrami stooris.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Erakonna kohtumisele Tartusse oli minister seekord kaasa võtnud ka mullu augustis sündinud tütre Iti Loretta

«Iti Loretta kontrollis kohe järele, kas lavalt tuli ikka päris Kaja Kallas,» viitab minister tütre ja peaministri toredale kohtumisele.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Lisaks töistele kohtumistele jõudsid Keit ja Iti Loretta ka kevadisele jalutuskäigule Emajõe äärde, kust minister samuti armsat kaadrit jagas. «Kevad. Ole sel aastal palun eriti hell,» soovib Pentus-Rosimannus.

Keit Pentus-Rosimannus (46) ja Rain Rosimannus (53) tegid lapseootuse avalikuks möödunud aasta maikuus, kui kinnitasid, et väikest ilmakodanikku võib oodata suve lõpus.

Pikalt esiklapse sündi oodanud Rosimannuste pere imeline päev jõudis kätte 9. augustil 2021, kui sündis tütar, kellele pandi nimeks Iti Loretta. «Tere tulemast, kallis tütar!» jagas Pentus-Rosimannus õnnelikku uudist oma Instagrami kontol. «Meie pisike ime sündis eile lõuna ajal ja seda kõike ületavat õnnetunnet on tegelikult võimatu sõnadesse panna,» kirjutas ta mullu 10. augustil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles