BLOGI JA GALERII ⟩ Saate «Ma näen su häält» võitsid taas kord arvajad! Koit Toome sai duetti laulda fotograafist Hanna Rebekaga

Copy

Saate «Ma näen su häält» neljandas osas asusid vaatajaid naerutama ja üllatama fotograaf, kunstitudeng, võistlustantsija, spordipoiss, poemüüja, korvpallitreener ja klassikafänn. Koit Toomega sai duetti laulda fotograafist Hanna Rebeka, kel on väga kaunis hääl.

Populaarses Kanal 2 telesõus esitletakse seitsmest salapärasest lauljast koosnevat gruppi, keda identifitseeritakse nende elukutse järgi. Kaks võistlejat peavad auhinnaraha nimel kuue vooru jooksul püüdma grupist kõrvaldada halvad vokalistid ehk teesklejad, ilma et oleks kuulnud neid kunagi laulmas. Abiks on vaid vihjed ja kuulsustest koosnev nõunike kogu.

Sel pühapäeval kuulusid nõunike kogusse Grete Kuld, Evelin Võigemast, Andrei Zevakin, Mart Juur ning külalisnõunikuna astus üles Koit Toome.

Eelnevad saated on näidanud, et tundmatute seast teesklejate ja lauljate eristamine ei ole sugugi lihtne. Vahel on nende väljaselgitamiseks kasuks tulnud nõunike sisetunne ning detailide märkamine, kuid vahel on nende taibukad vihjed viinud arvajad hoopis eksiteele. Andrei Zevakin ütles pärast eelmist saadet, et kui neli lauljat järjest välja langesid, kadus motivatsioon sootuks. «Meil tekkis tunne, et ei teagi, kas me enam julgeme midagi öelda või mitte,» sõnas Zevakin.

Piret Laosi vahetut ja äärmiselt professionaalset saatejuhtimist on kiidetud nii erinevates arvamusartiklites kui ka ühismeedia kommentaariumites. Laos leiab, et ta läheb mänguga väga kaasa ning vahel tal ununeb kogunisti, et ta on vaid arvajaid toetav saatejuht. «See on uskumatu, kui väga ma lähen arvajate paati, mul on vahel selline tunne nagu ma mängiks ise. Mul on tunne, et justkui minu elu või raha oleks kaalul,» ütleb ta.

Saate «Ma näen su häält» kommunikatsioonijuht Tõnu Tamm lisab, et vaatajatel ei tasu kokkumängu kahtlustada. «Tõepoolest on kõik saates toimuv juhuslik ja ettearvamatu. Saatejuht, nõunikud ega külalisnõunik ei ole teadlikud, kes tundmatutest laulda oskab ja kes mitte. Samuti ei ole viimasesse vooru jõudnud tundmatu ja külalisnõunik mitte kunagi omavahel duetti harjutanud,» ütleb Tamm.

Samuti lubab saate kommunikatsioonijuht, et kuigi praegu on viimasesse vooru jõudnud ainult lauljad, siis järgnevatel nädalatel tuleb selles osas üllatusi.

Tagasi üles