«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud nõid Allan: Kallas on igatepidi plindris, aga ta jääb jalgadele

Elu24
Copy
Allan Saarm
Allan Saarm Foto: Kuvatõmmis videost

Möödunud aasta «Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud tunnetaja Allan rääkis saates «Võsavinkel», millist elu ta Keila-Joal elab. Lisaks pani selgeltnägija tarokaarte nii Varro Vooglaiule kui Kaja Kallasele.

65-aastane Allan Saarm pälvis inimeste tähelepanu, kui osales nõiasaates «Eesti selgeltnägijat tuleproov». Kuigi härra võidukarikat ei napsanud, puges ta inimeste südamesse.

Nõiasaadet meenutades ei saanud ta üle ega ümber segadusest, mis finaalsaates hääletamise hetkel tekkis. «Finaalis oli hääletusega suur segadus… nende telefoninumbritega,» nentis ta, öeldes, et ju see mingi nõiduslik värk oli. 

«Eesti selgeltnägijate tuleproov»: tunnetaja Allan
«Eesti selgeltnägijate tuleproov»: tunnetaja Allan Foto: TV3

Keila-Joal elav tunnetaja sõnas, et tegu on maagilise kohaga. «Ühe sõnaga ei suuda ma seda kirjeldada. Kahest-kolmest lausest jääb ka väheks.»

Nagu maagiat vähe oleks, on Allani korterinumber seitse, mis on tema sõnul väga maagiline number.

Koridoris seisab tal sau, mis kaitseb kõige kurja eest. 

«Jalutasin metsas ja nägin, et maas on sobiv sau. Koorisin ja lihvisid ära. Nüüd seisab seal ukse juures ja kaitseb, et paha sisse ei tuleks,» rääkis ta.

Tunnetaja Allani kodus on eriskummalisi maagia esemeid.
Tunnetaja Allani kodus on eriskummalisi maagia esemeid. Foto: Kuvatõmmis videost

Positiivsusega töötav ja kohustustevaba elu propageeriv Allan ladus saates ka tarokaarte.

Mida näitavad kaardid Kaja Kallasele ja Varro Vooglaiule?

«Ma ei näe, et ta kukub,» ütles ta Kaja Kallasele laotud kaarte vaadates. «Probleeme on nii palju, et ta on igatepidi plindris, aga ta hakkab osavalt esinema ja suudab oma positisiooni kaitsta.»

Allani sõnul tulevad Kallase teele mitmed keerulised probleemid. Lauale tulid näiteks raha ja kuninganna kaardid. «Probleemid jätkuvad, väga rasked probleemid tulevad. Näiteks rahalised, aga ta jääb jalgadele.»

Peeter Võsa soovil laoti kaarte ka ühiskonnategelasele Varro Vooglaiule. Ja üllatus oli suur, kui kaardid näitasid, et Vooglaid leiab oma jaoks täiesti uue kutsumuse «Ta hakkab täiesti uut asja tegema. Tubli mees, hakkab mingit uut kindlat liini ajama,» üles Allan pikemalt täpsustamata. «Jõudu ja kõike tal on.»

Küsides konkreetsemalt, mida Varro tegema hakkab, tuli lauale saatana kaart. See võttis hetkeks kõik sõnatuks. «Rahaga midagi,» lisas Allan.

Mida näitavad tarokaardid?
Mida näitavad tarokaardid? Foto: Kuvatõmmis saatest
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles