Suri Nõia-Intsuna tuntud Indrek Leibur

Copy
Reality-staar Indrek Leibur ehk Nõia-Ints
Reality-staar Indrek Leibur ehk Nõia-Ints Foto: TV3

Neljapäeva õhtul suri 44-aastasena Nõia-Intsuna tuntud Indrek Leibur. Mees sai tuntuks 2009. aastal saatest «Selgeltnägijate tuleproov».

Indrek Leibur saavutas tuntuse 2009. aastal saates «Selgeltnägijate tuleproov». Seal pidas ta vastu vaid kaks episoodi, kuid värvikas mees lõi Nõia-Intsu nime all kõmumeedias mitu aastat laineid. Hiljem osales ta veel mitmes telesaates ja rääkis avameelselt oma kriminaalsest minevikust.

Elu24-le teadaolevalt suri Leibur neljapäeva õhtul oma kodus Kostiveres. «Läksin vaatama, kiirabi ja politsei olid seal. Nägin koridoris pikali inimest, juhtmed küljes, vaatasin kaugemalt, kuni kiirabi lahkus ja lahkus tühjana, kedagi kaasa ei võtnud, politsei jäi sinna,» rääkis Elu24-le anonüümseks jääda sooviv allikas.

PPA pressiesindaja kinnitas Elu24-le, et eile õhtul kella 19.30 paiku teatati politseile, et Kostiveres leiti 44-aastase mehe surnukeha. Kuriteole viitavaid tunnuseid ei olnud. 

Nõia-Ints kollases särgis 2009. aastal saate salvestusel.
Nõia-Ints kollases särgis 2009. aastal saate salvestusel. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Viimast korda võttis Leibur avalikult sõna Õhtulehele antud intervjuus, kus ta kinnitas, et elab õnnelikku pereelu ja seetõttu ei ole võõrastel naistel mõtet temaga ühendust võtta.

2015. aastal rääkis ta aga vägagi avameelselt Tartu Ekspressile antud intervjuus enesevigastamisest: nimelt oli Leibur enda sõnul lõikunud oma kõrvu ja randmeid, sest hääled tema peas ütlesid nii. Intervjuu andis mees väljaandele ka Jämejala psühhiaatriakliinikus, kus tal jätkus igapäevaelu kohta ainult kiidusõnu.

Leibur avaldas lisaks, et on mitmel korral üritanud enesetappu teha. «Ilmselt pannakse karistusajale juurde, sest olen juba viiel juhul valvureid rünnanud. Nad tahavad mult varastada informatsiooni, mida kosmiliste jõududega vahetan. Kardan ka, et nad võtavad mult ära sõrmuse (näitab plastrõngast ümber pöidla), milleväärilist pole kogu maailmas. Kui see juhtub, siis tapan end ära. Kahel korral olen juba üritanud end üles puua, aga nöör pole vastu pidanud. Olen küll ööpäevaringse jälgimise all, ent tean, et vahepeal arstid magavad,» avaldas Leibur 2015. aastal antud intervjuus. «Nautige elu, kuni saate. Surnud jõuate pärast veel pikalt olla!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles