VIDEO Miljonid fännid rõõmustavad! Kümme päeva kadunud olnud Ukraina sõdur andis endast lõpuks märku

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy
Alex Hooki jälgib Tiktokis üle nelja miljoni inimese.
Alex Hooki jälgib Tiktokis üle nelja miljoni inimese. Foto: Kuvatõmmis/ Tiktok

Elu24 kirjutas kümne päeva eest, et 4,3 miljonit fänni muretsevad Ukraina sõduri Alex Hooki heaolu pärast. Levisid jutud, justkui oleks mees lahingus surma saanud. Nüüd võivad fännid taas rahulikumalt hingata, sest Hook andis endast lõpuks märku ning temaga on kõik korras.

3. märtsil hakkas levima kuuldus, et sõdur on lahingus surma saanud, kuid siis postitas Hook uue video, milles teatas, et on siiski elus.

Kuid lõbusate videotega tuntust kogunud Ukraina sõdur Alex Hook kadus jäljetult taas kümneks päevaks ning tema fännid olid murest murtud. «Kas tõesti võis mees oma viimases videos saatust ette ennustada ja lahingus surma saada?» küsisid sõduri jälgijad veebis. «Palun postita midagi, et teaksime, et oled elus,» palutakse tema videote kommentaariumites. «Juba mitu päeva vaikust... Ma hakkan kohe nutma!»

Nimelt lausus sõdur seni viimases postituses järgmist: «Normaalne inimene ei ärka hommikul mõeldes, et täna on tema elu viimane päev. Minu jaoks on see privileeg, mitte needus.»

Kõik mehe fännid hoidsid kõvasti pöidlaid, et juba varsti teataks Hook, et temaga on siiski kõik hästi – täpselt nii läkski! Hook jagas neljapäeval oma Tiktoki kontol videot ning kinnitas, et on endiselt elus!

@alexhook2303 ##🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #Рек #война ♬ Україна - це ти - Тіна Кароль

Lisaks kostitas Ukraina sõdur miljoneid fänne ka ühe teise toreda videoklipiga, mida saab vaadata allpool. 

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #Рек #война #Армия ♬ оригинальный звук - ʏᴀɴᴀ 🕊️

Hooki videod jõudsid Ukraina sõja alguses kohe rahvusvahelisse meediasse. Mees postitas pidevalt sõjatandrilt klippe, kus nii tema kui ka kaassõdurid koos tantsu lõid. Kõige populaarsemaks videoks sai klipp, kus mehed tegid täisrelvastuses järele tuntud Nirvana lugu. See video laaditi Tiktokki 22. veebruaril.

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #Рек #украинатикток #славаукраїні #Армия #ООС ♬ Smells Like Teen Spirit - Nirvana

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles