Vene miljardär Roman Abramovitš käib ukrainlannaga salaja kohtamas?

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Roman Abramovitš
Roman Abramovitš Foto: Andrew Winning/ Scanpix

Vene oligarhil Roman Abramovitšil on allikate väitel salasuhe Ukraina juurtega näitlejanna Aleksandra Korendjukiga.

55-aastane Vene oligarh Roman Abramovitš on juttude järgi romantiliselt seotud vapustava Ukraina päritolu näitlejannaga, kes on temast rohkem kui poole noorem.

Väidetavalt käib sanktsioonide all kannatav suurärimees salaja kohtamas kauni 25-aastase teletähe Aleksandra Korendjukiga, kes esines viimati Venemaa saates «You're All P***ing Me Off».

Chelsea jalgpalliklubi omanik Abramovitš jookseb praegu ka ajaga võidu, et klubi maha müüa pärast seda, kui Premier League ta sel nädalal direktori kohalt eemaldas.

Kuigi ettevõtjaks saanud näitlejannast on avalikult vähe teada, alustas ta väidetavalt Abramovitšiga suhet aastavahetusel. Paljude arvates on Ukraina päritolu Korendjuki suhe oligarhiga mõistmatu, pidades silmas Abramovitši sidemeid Putiniga, kirjutab DailyMail. 

Allikas ütles ajalehele The Sun: «See on irooniline, et Abramovitšit on seostatud Ukraina taustaga daamiga just siis, kui teda on karistatud sõja ja tema sidemete tõttu Putiniga.»

Premier League eemaldas Abramovitši Chelsea juhi kohalt pärast seda, kui Briti valitsus kehtestas venelasele sanktsioonid seoses Vladimir Putini ebaseadusliku sissetungiga Ukrainasse.

Korendjuk on väidetavalt muusikainstituudi asutaja ja aitab sellega ambitsioonikatel muusikutel karjääri alustada. Oma näitlejakarjääri jooksul mängis ta Moskvas tehtud sarja kahes osas perenaist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles