Haapsallased ja turistid on mures, kas Haapsalu peatänava remont saab ikka suurürituste ajaks valmis

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Remondis olev Haapsalu Posti tänav.
Remondis olev Haapsalu Posti tänav. Foto: Heveli Veersalu/ Elu24

Sotsiaalmeedias on palju Haapsalu Posti tänava remondiga seotud arutelusid. Küsitakse, kas see saab lubatud ajaks valmis või on Venemaa-Ukraina sõja tõttu materjalide kättesaadavus halvenenud ja tänava valmimine lükkub teadmata ajaks edasi.

Möödunud aasta lõpus jäi ilmastikuolude tõttu Haapsalu Posti tänava uuendamine seisma, kuid pooleldi remonditud tänav avati siiski liikluseks.

Praeguseks on tänav muutunud aga kuumaastikuks, mille läbimine põrutab igaühe neerud lahti. Vaatepilt näib katastroofiline ning linlased on turismihooaja pärast mures. 

Paljud kardavad, et ükski turist ei taha linna tulla, kui peatänav on läbimatu tühermaa. «Mida siin neil siis vaadata oleks?» tõstatas linlane küsimuse. Ka turistid on mures, kas oma uhkete autodega tasub ikka juulikuus Haapsalus Ameerika autode näitusest osa võtta või mitte.

Praegu tekitab kohalikes kõige suuremat muret see, kas Venemaa-Ukraina sõja ajal saab tänava remondiks vajaliku ehitusmaterjali õigeks ajaks kätte või lükkubki kõik materjalide pärast teadmata ajaks edasi.

Posti tänava remondi objektijuht AS YIT ise sel teemal kommenteerida ei tahtnud ning suunas meid Haapsalu linnavalitsuse majandus- ja taristunõuniku Sirli Vaksmanni juurde.

Vaksmann oli väga positiivne ja ütles, et muretsemiseks pole põhjust, kuna enamik materjali pidi juba olema kohapeal olemas ning ehitajad pole isegi maininud, et vajavad lisaaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles