VIDEO ⟩ Animategelase Elsa lauluga kuulsaks saanud Ukraina seitsmeaastane tüdruk jõudis Poola

Inna-Katrin Hein
Copy
Kaader animafilmist «Frozen» («Lumekuninganna ja igavene talv»). Peategelane Elsa laulab laulu «Let it Go»
Kaader animafilmist «Frozen» («Lumekuninganna ja igavene talv»). Peategelane Elsa laulab laulu «Let it Go» Foto: AP Photo/Disney) / TT / kod 436/Scanpix

Hiljuti sai sotsiaalmeedias populaarseks video, millel Ukraina väike tüdruk laulab Kiievi pommivarjendis menukast animafilmist «Frozen» («Lumekuninganna ja igavene talv») pärit laulu «Let it Go».

Lauluga kuulsaks saanud seitsmeaastane Amelia jõudis nüüd koos vanaemaga Poola. Briti ringhäälingu BBC ajakirjanikud võtsid video teel tüdrukuga ühendust. Amelia tänas kõiki, kes ta lauluvideot vaatasid, ning lisas, et «Frozen» on ta lemmikmultikas.

«Mulle meeldib laulda, laulan kogu aeg. Sellepärast ma oskasin seda laulu. Minu unistus on saada lauljaks,» sõnas Amelia.

Kui ajakirjanikud küsisid, kas ta pommivarjendis olles kartis, vastas Amelia, et seal oli täitsa normaalne olla. Ukraina tüdruku sõnul ei olnud ta seal ainus laps, vaid seal oli ka ta klassikaaslane Artjom ja teisi lapsi.

«Tegelikult tahaksin olla koos ema ja isaga Kiievis,» teatas tüdruk.

Amelia lauluvideot nägi ka pala «Let it Go» loonud laulukirjutaja Kristen Andersen-Lopez. Lugu laulis animafilmis «Frozen» peategelane Elsa.

«Minu mees ja mina kirjutasime selle laulu, mis räägib taas õnnelik olemisest. Viis, kuidas sina, Amelia, seda laulad, on suurepärane. Sa kannad oma südames valgust ja aitad inimesi enda ümber. Jätka laulmist, me kuulame sind ka edaspidi!» kirjutas Andersen-Lopez Twitteris.

Laulu algupärasele esitajale Idina Menzelile meeldis samuti Amelia ettekanne. «Nägime sind laulmas, nägime sind südamest laulmas,» kirjutas laulja ja pani juurde sinikollased südamed.

Vene väed tungisid 24. veebruaril Ukrainasse ja alustasid vallutussõda. 

Ukraina armee on seni hästi vastu pidanud ja venelaste plaan anastada Ukraina välksõjaga kukkus läbi.

Ukrainast on kolm nädalat kestnud sõja eest põgenenud kolm miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles