Sodiaagimärkide eripärad toovad välja ka nende vaimse tervise kitsaskohad, läbi mille avaldub nende eriline tundlikkus. Iga tähemärk peaks olema valvas just selliste olukordade ja asjaolude suhtes. 

Inimese vaimse tervise ja potentsiaalselt keeruliste eluperioodide uurimiseks on erinevaid astroloogilisi tehnikaid. Näiteks progresseerunud seisud koos transiitidega võivad näidata kätte ajad, mil on oht suuremaks närvivapustuseks, vaimseks või emotsionaalseks kriisiks. Ka inimsuhete uurimine läbi sünastria ja komposiitkaartide võimaldab mõista, miks kellegi kõrval olemine pikema aja jooksul nö hulluks ajab. 

Ent kui neid põhjalikumaid tehnikaid ei ole käepärast, võib alustuseks vaadata ka sodiaagimärke. Iga sodiaagimärgi jaoks eksisteerivad tingimused, mis asetavad ta noaterale ning esitavad väljakutse tema põhiolemusele. Need on olukorrad ja asjaolud, mis toovad välja tähemärgi kõige suurema haavatavuse ning selle tulemusel võib teda tabada kokkuvarisemine või vähemalt ajutine rööbastelt maha sõitmine.

Kommentaarid
Copy