VIDEO «On näha, et ta on väsinud!» Venemaa noored avaldavad, mida nad oma riigipeast tegelikult arvavad

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy
Venemaa noored rääkisid, mida nad arvavad Putinist.
Venemaa noored rääkisid, mida nad arvavad Putinist. Foto: Kaader videost/ Youtube

Ühismeedias levib video, kus noored Venemaa kodanikud avaldavad, mida nad arvavad oma riigipeast Vladimir Putinist. Olukorras, kus sõna «sõda» on keelatud ja igasugune kriitika võib viia probleemideni, on see Moskva noorte jaoks üsna keeruline ülesanne, kuid julgemad otsustasid siiski arvamust avaldada.

Esimese vastaja sõnul on tegemist äärmiselt ohtliku küsimusega. Noormees ütleb, et tema meelest on Putin täitsa asjalik, sest ta tõmbas Venemaa madalseisust välja. «Praegu enamus ettevõtetest töötavad. Eks on ka miinuseid, aga kus neid ei oleks?» esitas noormees vastuseks retoorilise küsimuse. Siiski usub ta, et president tuleks välja vahetada. «On näha, et ta on väsinud.» 

Teine küsitluses osalenu aga vastas, et kellegi arvates on Putin kindlasti tore tüüp. «Noorte arvamusega ei arvesta aga keegi,» tunnistas ta. «Isiklikult usun, et ta ei ole tõenäoliselt mingi tore tüüp,» ütles noormees, lisades, et enamik häid asju on tulnud siiski läänest. «Ma arvan, et Putin aeglustab meie riigi arengut ja annab meid lõppkokkuvõttes üle Hiinale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles