«Ma näen su häält» pagar: mind on kättpidi veetud nii akordionit õppima kui ka kirikusse laulma

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Pagar Peeter Veltmann saates «Ma näen su häält»
Pagar Peeter Veltmann saates «Ma näen su häält» Foto: Rauno Liivand

Saates «Ma näen su häält» pagarit kehastanud Peeter Veltmann on üdini musikaalne. Lauluviisi võtab ta üles isegi oma pagariäris tööd tehes.

Peeter Veltmann tundus oma pagari tegelaskujuga kahtlane lausa kõikidele nõunikele. Arvajad võtsid ilmselt nõunike arvamust liiga tõsiselt ja seetõttu langeski mees juba saate esimeses voorus välja.

Peetri lauluoskus ja show panid aga kõik ahhetama ja oma sõnu sööma, sest laulmise juurde tegi ta päris ägeda tantsunumbri.

Tema etteaste oli nii vapustav, et nõunikud Jüri Pootsmann, Mart Juur ja Andrei Zevakin tõusid aplodeerimiseks koguni püsti.

Pagar saates «Ma näen su häält»
Pagar saates «Ma näen su häält» Foto: Rauno Liivand

Saatesse kutsus Peetrit sõber, kellega ta on varem koos omajagu lavalaudu kulutanud. Kuigi ta on lõpetanud Georg Otsa nimelise muusikakooli ja muusikaakadeemia laulu erialal, on ta tegus ka pere pagariäris Pagari Liisu, mis asub Tallinnas Liivalaia Swedbanki taga.

«See ei ole takistanud mul osaleda ka muusikalides, mis on olnud nii Linnahallis kui Nukuteatris ja ka Vanemuise teatris,» lisas Peeter.

«Kuna äri sai äsja 30-aastaseks, siis mõtlesin, et saatesse minek oleks väga vahva vaheldus argipäevale. Annaks emotsiooni endale ja kui teised ka saavad sellest positiivseid elamusi, siis seda parem,» põhjendas ta saatesse tulekut.

Päris pagar Peeter siiski ei ole, vaid pigem aitab ta äriga kaasnevate probleemide lahendamisega, nagu arvutite, ahjude, mikserite jms remontimisega seotud tegevus. See aga ei tähenda, et taignarull või vispel talle võõras oleks.

Peeter peab muusikat oma elu lahutamatuks osaks, isegi tema lapsed ja abikaasa on musikaalsed. Meest võib aga eelkõige kuulda ansambli Peep Show esinemistel, selles bändis on ta koos sõpradega musitseerinud juba kümme aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles