Kas sinine on selle kevade moevärv või kannavad kuulsused seda Ukrainale toetuse avaldamiseks?

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: Matt Crossick, Scanpix

Sa pole ainus, kes unistab päikesepaistelistest päevadest ja suvisest taevast. Kuulsused nagu Kate Middleton ja Kelly Rowland on vaimustunud taevasinisest värvist. Nendega ühinevad mitmed modellid ja näitlejad. Mõnede moefännide sõnul peitub sinise värvi populaarsus aga hoopiski selles, et riietuse värviga soovitakse toetust avaldada Ukrainale. 

Tänavu kevadel on moes erksad värvitoonid julgetest roosadest lopsakate rohelisteni. Oma kindel koht on ka rõõmsameelsel, enesekindlal ja lootusrikkal sinisel. Sinist värvi armastavad sellel kevadel kanda mitmed kuulsused, nende hulgas Cambridge`i hertsoginna Kate Middleton. Sinine on ravim talveaja tumeda meeleolu vastu ja hea viis mistahes riidekomplekti silmapaistvaks muutmisel, vahendab Glamour.

Viimaste nädalate jooksul on see värv palju pilku püüdnud. Ameerika näitlejanna, laulja ja telesaatejuht Tracee Ellis Ross kandis taevasinist kleiti ja samas toonis kotti Bottega Veneta Milano moenädalal toimunud šõul. Ameerika modell Bella Hadid kandis üleni musta riietuse elavdamiseks elektrisinist jakki. Pariisi moenädalal säras sinises kleidis Ameerika näitlejanna ja suunamudija Olivia Culpo. USA laulja, näitleja ja teletäht Kelly Rowland, TikToki staar Tinx ja moeala suunamudija Grece Ghanem on samuti sinise kandmisega silma jäänud.

Glamour annab nõu, et võib ennast riietada üleni sinisesse, kuid piisab ka sellest, kui lisada oma rõivastusele üks särtsakas sinine asi, näiteks jakk, jope või kingad. Ka paljud kuulsused kannavad sinist koos neutraalsete värvidega, näiteks mustaga. 

Glamour'i Instagrami kontole postitatud Kate Middleton'i pildi all aga kommenteeritakse, et Kate kannab sinist, et avaldada toetust Ukrainale. «See postitus ei arvesta praegust olukorda. Kate kandis seda värvi 100% seetõttu, et väljendada solidaarsust ukrainlastega. Vau, ameeriklased...,» ütleb üks kommenteerija. Teine moefänn nõustub: «Kate kandis sinist, kuna see on Ukraina lipu värv, mitte aga seepärast, et see on trendikas.» Ka kolmas kommenteerija on sama meelt: «Kate Middleton külastas Ukraina kultuurikeskust ja kandis seepärast sinist.»

Ilus värv on sillerdavat merd ja selget taevast meenutav sinine igal juhul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles