Endine narkodiiler Sander: ma ei teadvustanud, et tegelikult külvan surma

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Sander on endine narkodiiler, kellest sai aastaid tagasi kristlane ja kodutute kaitseingel.
Sander on endine narkodiiler, kellest sai aastaid tagasi kristlane ja kodutute kaitseingel. Foto: Kaader Kanal 2 saatest «Südamesoov»

Elu hammasrataste vahele jäänud Sander hakkas 2006. aastal narkodiileriks ja sattus seetõttu neljaks aastaks trellide taha. Just vanglas pööras Sander elus uue lehekülje ja tegi otsuse abivajajaid ise aidata. Tänaseks on endisest narkodiilerist saanud kodutute kaitseingel.

Kanal 2 saate «Südamesoov» 10. märtsil eetris olnud osa kangelane on Sander. Mees oli tubli ehitusettevõtja, kuni alltöövõtu tõttu tekkinud pankrot tõi talle kaela suured võlad. Kui ta hakkas otsima väljapääsu, et võlgasid tasuda, viis elu ta kokku inimestega, kes pakkusid kerget teenistust. Esialgu narkodiilerina.

Narkoäri muutus seejärel aina suuremaks ja suuremaks, kuid ühel hetkel tuli heale elule ja kergelt kätte tulnud rahale lõpp. Politsei vahistas Sandri ja ees ootas kaheksa aastat vanglas. Vaid aasta varem oli ta leidnud oma eluarmastuse, kellega ta abiellus ning kes jäi teda nüüd ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles