Eesti modellisaate võitja ootab esimest last

Elu24
Copy

Eesti modellisaates osalemisega tuntuse saavutanud Sandra Musta (endise nimega Ude) annab ühismeedias teada, et ootab esimest last.

Saate «Eesti tippmodell» teise hooaja võitja avaldas sotsiaalmeedias, et on lapseootel!

«Tänane päev on sel aastal eriti eriline minu jaoks. Mida kõike naise keha suudab ja kui ilus ta on,» mõtiskles Sandra Musta naistepäeval Instagramis. 

«See on seletamatu tunne, kui sinu sees kasvab uus elu. Õnn ja rõõm, mida see kaasa toob, on nii kaunis. Midagi, mida on täiesti võimatu ette kujutada enne seda läbi kogemata. Olen nii tänulik, et meie suur unistus saabub siia ilma esimese pulma-aastapäeva ilusaimaks kingituseks,» lisas ta.

Abikaasa Marten Mustaga on Sandra koos olnud alates 2015. aasta kevadest. Paar kihlus 2019. aasta augustis ning abiellus eelmisel aastal.

Sandra esindas 2014. aastal Eestit Miss Globe'i võistlusel. Iludusvõistlus kestis kokku ligi kolm nädalat ning selle aja jooksul sõideti koos 44 maailma kaunitariga läbi terve Albaania ja Montenegro, kus esineti paljudes linnades.

Internetis toimunud publikuhääletuses saavutas Sandra toona kolmanda koha. Finaalvõistlusel valiti ta esikümne hulka ja eestlanna pärjati tiitliga Miss Dream Girl Of The World.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles