KULLAPALAVIK Eestlased ostsid märtsi esimesel nädalal ligi 15 miljoni euro eest investeerimiskulda

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Kuna kuld on säilitanud oma väärtuse seni kõikide majanduskriiside ja sõdade ajal, nähakse selles parimat võimalust investeeringutega seotud riskide vähendamiseks.
Kuna kuld on säilitanud oma väärtuse seni kõikide majanduskriiside ja sõdade ajal, nähakse selles parimat võimalust investeeringutega seotud riskide vähendamiseks. Foto: Shutterstock

Elu24-le on laekunud vihje, justkui oleks eestlased teinud kullaturul puhta vuugi ning kõik kuldmündid ära ostnud. Olukorrast annab ülevaate Tavidi väärismetallide diiler Freed Kruusberg.

Kuna kuld on säilitanud oma väärtuse seni kõikide majanduskriiside ja sõdade ajal, nähakse selles parimat võimalust investeeringutega seotud riskide vähendamiseks. Seda, et keerulistel aegadel otsivad inimesed ikka ja jälle kindlat jalgealust ning turvalist keskkonda, näitab ka praegune julgeolekuolukord.

«Rääkides investeeringukullast, s.t nii kuldmüntidest kui -plaatidest, siis on viimase kahe nädala jooksul olnud nõudlus Eestis tõepoolest nii suur, et füüsilisel kujul on Tavidi kontoritest ja laost enamik tooteid ära ostetud,» tõdeb Tavidi väärismetallide diiler Freed Kruusberg. Samas lisab ta, et see ei tähenda sugugi mitte seda, et investeeringukulda enam osta ei saaks või et seda ei ole võimalik juurde tellida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles